Ψυχαγωγική εκποµπή
«DOT.» ΣΚΑΪ, 17.50
Σήμερα, ο Στέλιος Κρητικός έρχεται καλεσμένος στην εκπομπή με τα παιδιά του και μιλάει για τη σχέση του μαζί τους, το «Survivor», αλλά και για τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή του. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κάνει τα μαγικά του στην κουζίνα με τον Γιάννη Αποστολάκη, ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης μάς δείχνει τις πιο ξεχωριστές δημιουργίες του για το καλοκαίρι και τον χειμώνα. Τέλος, περνάμε μία ολόκληρη ημέρα με την Τζένη Μπότση. Παρουσιάζουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.


Ξένες ταινίες
«Αρμαγεδδών» ALPHA, 21.00
Ενας γιγάντιος αστεροειδής κατευθύνεται προς τη Γη και το ανώτατο επιτελείο της NASA βρίσκεται σε πανικό, αφού υπολογίζουν ότι σε περίπου δύο εβδομάδες ο αστεροειδής θα προσκρούσει στη Γη. Καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι ελάχιστα, ο διευθυντής της NASA θα καταφύγει στην τελευταία λύση: να στείλει τον Χάρι Στάμπερ, έμπειρο εκσκαφέα, και την ομάδα του στο Διάστημα, ώστε να τρυπήσουν την επιφάνεια του αστεροειδούς και να τοποθετήσουν στο βάθος του πυρηνικές βόμβες για να τον καταστρέψουν. Πρωταγωνιστούν: Μπρους Γουίλις, Μπεν Αφλεκ, Λιβ Τάιλερ, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Στιβ Μπουσέμι, Οουεν Γουίλσον. (ΗΠΑ, 1998, 139′)

«Το άδυτο» STAR, 24.00
Εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, η ταινία αφηγείται την ιστορία του Φρανκ Μακ Γκουάιρ (Ρίτσαρντ Ρόξμπεργκ), ενός εξαιρετικού δύτη ο οποίος θέλει να είναι ο πρώτος που θα ερευνήσει ένα σύστημα σπηλαίων στον Νότιο Ειρηνικό. Ο Φρανκ οργανώνει την ομάδα του, στην οποία συμμετέχουν ο έφηβος γιος του (Τζος Ρις Γουέικφιλντ) και ο εκατομμυριούχος χρηματοδότης του παράτολμου εγχειρήματος Καρλ Χάρλεϊ (Ιοαν Γκράφαντ), και ξεκινάνε για τη μεγάλη περιπέτεια. Λίγο μετά την είσοδό τους στο σπήλαιο, μια τρομακτική καταιγίδα προκαλεί την κατάρρευση της εισόδου αναγκάζοντας την ομάδα να προχωρήσει βαθύτερα στο σκοτάδι σε αναζήτηση μιας εναλλακτικής εξόδου. (ΗΠΑ, 2011, 100′)

HeliosPlus