Τηλεπαιχνίδι
«Still standing» ANT1, 18.00
Ενας βασικός παίκτης, 10 αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι τα στοιχεία της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και πέφτει στο «κενό». Παιχνίδι γνώσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου.


Ελληνική σειρά
«Το σόι σου» ALPHA, 21.00
Η Μπέλα παίρνει τα πρώτα της χρήματα από την εκδοτική και ενθουσιάζεται με το ποσό. Ποτέ ως τώρα δεν είχε τόσα χρήματα δικά της. Νιώθοντας πλούσια, κάνει δώρα σε όλους, ακόμα και στον εαυτό της, και υπόσχεται στους γονείς της ότι από εδώ και πέρα μόνο θα λαμβάνουν από εκείνη, αφού για πρώτη φορά είναι πραγματικά οικονομικά ανεξάρτητη. Η Χαρούλα και ο Βαγγέλης, αν και ενθουσιασμένοι που η Μπέλα έχει πάρει τη ζωή της στα χέρια της, την προειδοποιούν για τη σημασία της οικονομίας και της αποταμίευσης. Η Μπέλα φαίνεται να έχει βάλει μυαλό. Αλλάζει όμως ο άνθρωπος; Ενας χαλασμένος θερμοσίφωνας θα αποκαλύψει την αλήθεια.


Ξένη ταινία
«Unstoppable» STAR, 22.10
Ενας βετεράνος μηχανικός και ένας νεαρός προϊστάμενος αμαξοστοιχίας συνεργάζονται για να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία ενός ακυβέρνητου τρένου χωρίς φρένα, που μεταφέρει θανατηφόρες τοξικές ουσίες. Η ταινία βασίζεται στη συγκλονιστική υπόθεση του συρμού SD 40 #8888, που το 2001 διένυσε δίχως μηχανοδηγό περίπου 100 χιλιόμετρα για δύο ώρες πάνω στις γραμμές που διασχίζουν την Πολιτεία του Οχάιο. Πρωταγωνιστούν οι Ντένζελ Ουάσιγκτον, Κρις Πάιν, Ροζάριο Ντόσον, Λιου Τεμπλ. (ΗΠΑ, 2010, 98′)

HeliosPlus