Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 11 Μαΐου

Μουσικό τηλεπαιχνίδι
«Νότα µία… βραδιάτικα»
ALPHA, 21.50
Απόψε το «Νότα μία… βραδιάτικα» υποδέχεται για πρώτη φορά τρεις τραγουδιστές, τον Στέλιο Διονυσίου, τον Γιάννη Σαββιδάκη και τον Χάρη Βαρθακούρη. Πόσα τραγούδια μπορεί να αναγνωρίσει ο Χάρης; Τι θα συμβεί όταν συμμαχήσει ο Στέλιος με τον Γιάννη; Ποια μυστική συμφωνία έχουν κάνει οι τρεις τους; Οι διαγωνιζόμενοι δοκιμάζονται σε γνωστά τραγούδια και ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη.
Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση µου»
ALPHA, 20.00
Oσο η Βάνα προσπαθεί να πάρει απ’ τον Τάκη τις μετοχές, ο Ζούβας παρακολουθεί και είναι σε ετοιμότητα. Ο Λεωνίδας είναι έτοιμος να προδώσει το κόλπο του Βλάση και του Λουκά στη Μίκα. Η Βασιλίνα διώχνει από την εταιρεία τη Μένη, ενώ η Μένη με τη σειρά της ζητάει τη συνεργασία του Αχιλλέα για να βγουν κερδισμένοι και οι δύο.
Ξένες ταινίες
«Ιντιάνα Τζόουνς: Οι κυνηγοί της χαµένης κιβωτού» ANT1, 22.30
Λίγο πριν ξεσπάσει ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναθέτει στον ικανότατο καθηγητή της αρχαιολογίας Ιντιάνα Τζόουνς να εντοπίσει μια πολύτιμη Κιβωτό, η οποία λέγεται ότι περιέχει τις Δέκα Εντολές. Eτσι ξεκινάει τη δύσκολη περιπλάνησή του, που τον οδηγεί από το Νεπάλ μέχρι την Αίγυπτο, συντροφιά με την πρώην αγαπημένη του Μάριον. Πρωταγωνιστούν οι Χάρισον Φορντ, Κάρεν Αλεν, Τζον Ρις-Ντέιβις, Αλφρεντ Μολίνα, Πολ Φρίμαν. (ΗΠΑ, 1981, 107′)
«Λάθος ταυτότητα» ΣΚΑΪ, 00.30
O δρ Νίκολας Πρίντερ καταφθάνει στη Σόφια για να λάβει μέρος σε ένα οικονομικό συμβούλιο. Σύντομα όμως θα μπλεχτεί σε ένα θανάσιμο παιχνίδι, όταν ο περιβόητος γκάνγκστερ Σέρικ Ντουλόβα αναγνωρίζει λανθασμένα στο πρόσωπό του τον Τζον Κάρτερ, έναν πράκτορα που εδώ και χρόνια αποτελεί τον νούμερο ένα εχθρό του. Πρωταγωνιστούν οι Βαλ Κίλμερ, Ιζαμπέλα Μίκο, Τζούλιαν Γουάντχαμ, Χρίστο Σόποβ. (ΗΠΑ, 2009, 93′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.