Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 9 Μαΐου

Τηλεπαιχνίδι
«Still standing» ANT1, 18.00
Ενας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι το στοιχείο της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Παιχνίδι γνώσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου.


Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»
ALPHA, 21.00
Η Βούλα μέσω μιας σχολικής εργασίας «ανακαλύπτει» ότι είναι ένα άτομο που έχει ολοκληρώσει την αυτο-πραγμάτωσή του. Ο Μηνάς όμως έχει άλλη άποψη. Η Βέλη παρακολουθεί ένα σεμινάριο πρώτων βοηθειών χωρίς μεγάλη επιτυχία και ο Αγγελος δεν σταματά να τη δουλεύει. Ομως, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Ο Ηλίας μαθαίνει ότι ο πρόσφατα χωρισμένος πεθερός του έχει ένα καινούργιο φλερτ και προσπαθεί να το πει με τρόπο στη Μαρίνα. Η Ξένια προσπαθεί να μυήσει τον Μπάμπη στη συμπαντική φιλοσοφία. Ψήνεται όμως ο Πασοκτζής μ’ αυτά;
Ξένη ταινία
«Εκτός ορίων» STAR, 22.00
Ο Τσεβ, επαγγελματίας δολοφόνος, μια μέρα ξυπνά από ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα που τον πληροφορεί ότι έχει δηλητηριαστεί στον ύπνο του.
Μόνος τρόπος για να μείνει ζωντανός είναι να διατηρεί την αδρεναλίνη του σε υψηλά επίπεδα. Καθώς ο χρόνος τον πιέζει, ο Τσεβ ξεκινά ένα κυνηγητό μέσα στους δρόμους του Λος Αντζελες προκειμένου να ξεφύγει απ’ τον τιμωρό του αλλά και να βρει το αντίδοτο που θα του σώσει τη ζωή. Θα καταφέρει να παραμείνει ζωντανός; Πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Στέιθαμ, Εϊμι Σμαρτ, Εφρέν Ραμίρεζ, Χοσέ Πάμπλο Καντίγιο. (ΗΠΑ, 2006, 90′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.