Eurovision, Λισαβόνα 2018
Πρώτος ημιτελικός ΕΡΤ1, 22.00
Στην Altice Arena στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός του 63ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Η Ελλάδα με τη Γιάννα Τερζή και το τραγούδι «Ονειρό μου» εμφανίζεται στη 14η θέση. Τη βραδιά θα κλείσει η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα και το τραγούδι «Fuego». Στον σχολιασμό και στην παρουσίαση θα είναι ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος και η Δάφνη Σκαλιώνη.


Ξένες ταινίες
«Red STAR, 22.00
Ο συνταξιούχος, μυστικός πράκτορας της CIA, Φρανκ Μόουζες ζει ήρεμος και ευτυχισμένος δίπλα στη γυναίκα του, μέχρι που άθελά του βρίσκεται μπλεγμένος σε μια δουλειά του παρελθόντος. Ο Φρανκ ενώνεται ξανά με την ομάδα του σε μια προσπάθεια εντοπισμού μιας ψυχροπολεμικής, πυρηνικής συσκευής. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να ξεπεράσουν έναν ολόκληρο στρατό δολοφόνων, αδίστακτους τρομοκράτες καθώς και κυβερνητικούς αξιωματούχους, οι οποίοι επίσης με τη σειρά τους παλεύουν για την απόκτηση της συσκευής. Πρωταγωνιστούν οι Μπρους Γουίλις, Τζον Μάλκοβιτς, Μέρι Λουίζ Πάρκερ, Αντονι Χόπκινς, Ελεν Μίρεν, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς. (ΗΠΑ/Γαλλία/Καναδάς, 2013, 104′)
«Snake eyes» ALPHA, 23.50
Ο Ρικ Σαντόρο είναι ένας αστυνομικός στο Ατλάντικ Σίτι, που η ζωή του αλλάζει ριζικά όταν γίνεται αυτόπτης μάρτυρας μιας αιφνίδιας πολιτικής δολοφονίας μέσα σε ένα κατάμεστο από θεατές στάδιο. Μια σειρά εντατικών ανακρίσεων ξεκινά καθώς αποφασίζει να διεκδικήσει κεντρικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Σύντομα όμως διαπιστώνει ότι κάθε μικρό βήμα που καταφέρνει τον οδηγεί σε ένα όλο και πιο μεγάλο παζλ μυστηρίου, συνωμοσίας και διαφθοράς, βάζοντάς τον σε θανάσιμο κίνδυνο. Πρωταγωνιστούν οι Νίκολας Κέιτζ, Γκάρι Σινίζ, Κάρλα Γκουτζίνο, Τζον Χερντ, Σταν Σόου. (ΗΠΑ/Καναδάς, 1998, 98′)

HeliosPlus