Εκποµπή µαγειρικής
«Γλυκές αλχηµείες» ΣΚΑΪ, 18.50
Ολοι συμφωνούν πως οι γλυκές γεύσεις μάς φέρνουν πιο κοντά και μπορούν να κάνουν και τους απλούς γνωστούς, φίλους. Ειδικά αν πρόκειται για συνταγές με φύλλο. Στο σημερινό επεισόδιο ο Στέλιος Παρλιάρος θα μας παρουσιάσει τρεις υπέροχες δημιουργίες για να γλυκάνουμε και να εντυπωσιάσουμε παλιούς και νέους φίλους. Ξεκινά με έναν πρωτότυπο μπακλαβά με γάλα και μπισκότα, συνεχίζει με μια συναρπαστική τάρτα με κραμπλ σοκολάτας και φράουλες και τέλος ένα εύκολο ψητό cheesecake με βύσσινα.


Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μέρντοχ» ΕΡΤ2, 20.00
Η Τζούλια και η Εμιλι είναι καλεσμένες για Σαββατοκύριακο, σε ένα απομονωμένο νησί. Το πάρτι όμως τελειώνει απότομα όταν μία καλεσμένη βρίσκεται δολοφονημένη με ένα τσεκούρι καρφωμένο στην πλάτη. Το έκανε ο τρελός του νησιού, που τον θεωρούσαν ακίνδυνο; Στο μεταξύ, ο Κράμπτρι και ο Μπράκενριντ έχουν μπλέξει με έναν αγώνα και προσπαθούν να παρασύρουν εκεί και τον Μέρντοχ.


Ταινία κινουµένων σχεδίων
«Εγώ, ο απαισιότατος» STAR, 21.00
Σε μια γειτονιά, ανάμεσα στα όμορφα σπίτια με τους λευκούς φράχτες και τα ανθισμένα τριαντάφυλλα, υπάρχει ένα μαύρο σπίτι με ένα καλά κρυμμένο καταφύγιο, όπου μένει ο πανούργος Γκρου και ο απερίγραπτα κωμικός στρατός του από minions. Ο Γκρου, που μόνιμα καταστρώνει υποχθόνια σχέδια, έχει ένα νέο, μεγαλεπήβολο στόχο: να κλέψει το φεγγάρι! Ελα όμως που προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδιά του αναγκάζεται να υιοθετήσει τρία ορφανά κοριτσάκια, που του δείχνουν τέτοια αγάπη και στοργή, θεωρώντας τον μπαμπά τους, με αποτέλεσμα, ακόμα και αυτό το απόρθητο κάστρο κακίας και μίσους να κινδυνεύει να πέσει ολοσχερώς. Ακούγονται οι φωνές των Γιάννη Ζουγανέλη, Θανάση Τσαλταμπάση, Κώστα Τσάκωνα. (ΗΠΑ, 2010, 87′)

HeliosPlus