Εκποµπή µαγειρικής
«Kitchen Lab» ΣΚΑΪ, 16.45
Κάθε Σάββατο και Κυριακή ο Ακης Πετρετζίκης μαγειρεύει στο δικό του εργαστήριο. Στο Kitchen Lab δημιουργεί οικονομικές, εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές που θα σας λύσουν τα χέρια. Σήμερα ο Ακης μάς παρουσιάζει τις πιο ζουμερές χοιρινές μπριζόλες ριγανάτες, μια καλοκαιρινή τούρτα με φράουλες, καθώς και παραδοσιακά γεμιστά με κιμά. Τέλος, ένα γρήγορο και εύκολο cheesecake είναι ο γλυκός πειρασμός που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί.


Ξένες ταινίες
«Ο κανόνας της σιωπής» ALPHA, 23.30
Ο Τζιμ Γκραντ (Ρόμπερτ Ρέντφορντ), πρώην μέλος μιας ακτιβιστικής οργάνωσης, καταζητείται εδώ και χρόνια από το FBI μετά τη συμμετοχή του σε ληστεία τράπεζας. Ο ίδιος έκτοτε έχει αλλάξει ζωή και ζει ως δικηγόρος στη Νέα Υόρκη, πατέρας πια ενός 11χρονου κοριτσιού, που τη φροντίζει ο ίδιος μετά τον θάνατο της συζύγου του. Οταν όμως συλλαμβάνεται η Σάρον Σόλαρζ (Σούζαν Σαράντον), μέλος της παλιάς οργάνωσης, η πραγματική ταυτότητα του Τζιμ Γκραντ κινδυνεύει να έρθει στο φως της δημοσιότητας. Ο Τζιμ καλείται τώρα να διαλέξει ανάμεσα στην άτακτη φυγή ή την αποκατάσταση του ονόματός του. (ΗΠΑ/Καναδάς, 2012, 111′)
«Το φαινόµενο της πεταλούδας»
STAR, 00.10
Οι διαλείψεις που ταλαιπωρούσαν τον Αϊβαν Τρέμπορν σε μικρή ηλικία αποτελούσαν παρελθόν, μέχρι που κάποια στιγμή αποφασίζει να ανατρέξει στο ημερολόγιο που κρατούσε την εποχή που βίωνε τα αινιγματικά μπλακάουτ. Τη στιγμή της ανάγνωσής τους, ο Αϊβαν ξαναβιώνει την ίδια εμπειρία, ανακαλύπτοντας όμως πως διαθέτει την ικανότητα να ταξιδεύει στο παρελθόν. Αποφασισμένος να βοηθήσει τους φίλους του Κέιλι, Τόμι και Λένι, θα παρέμβει στη φυσιολογική ροή των γεγονότων και θα συνειδητοποιήσει πως οι πιο ασήμαντες αλλαγές μπορούν να αποβούν καταλυτικές για το μέλλον. Πρωταγωνιστούν οι Αστον Κούτσερ, Εϊμι Σμαρτ, Ελντεν Χένσον, Γουίλιαμ Λι Σκοτ, Ερικ Στολτζ. (ΗΠΑ, 2004, 103′)

HeliosPlus