Το vima.gr προτείνει για την Δευτέρα 7 Μαΐου

Τηλεπαιχνίδι
«Deal» ALPHA, 18.00
Είκοσι δύο κουτιά που κρύβουν την έκπληξη. Ενας τραπεζίτης έτοιμος να τα δώσει όλα. Ενας παρουσιαστής που ξέρει εδώ και χρόνια να μοιράζει το παιχνίδι ισόποσα ανάμεσα στην αγωνία, στο χιούμορ και στη διασκέδαση. Οι κανόνες είναι απλοί: Ο παίκτης πρέπει να ανοίξει τα 22 κουτιά που βρίσκονται στο στούντιο, να δεχθεί ή να απορρίψει τις δελεαστικές προσφορές του τραπεζίτη, με στόχο να κερδίσει 60.000 ευρώ. Παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.
Ελληνική σειρά
«Κάτι χωρισµένα παλικάρια»
ANT1, 23.15
Ο Ευτύχης αποφασίζει να νοικιάσει το σπίτι των ανδρών για γύρισμα αισθησιακής ταινίας, γι’ αυτό και γεμίζει το σπίτι ποντίκια έτσι ώστε οι συγκάτοικοι να του αφήσουν το πεδίο ελεύθερο. Οι άνδρες τρομοκρατημένοι από τα ποντίκια αποφασίζουν να «ξεσπιτωθούν» για το βράδυ. Την ίδια στιγμή ο καταζητούμενος Περικλής κρατάει όμηρο τον Αγγελο περιμένοντας να τον φυγαδεύσουν απ’ τη χώρα. Ο Μηνάς πάει να μείνει στον Αγγελο και καταλήγει να είναι κι αυτός όμηρος του Περικλή. Παράλληλα η Λουκία –που μόλις έχει φιλήσει τον Αντώνη –μαθαίνει από τη Βιολέτα για τα ψέματα του Χριστόφορου σε ό,τι αφορά το διαζύγιο, ενώ η Κατερίνα ανακαλύπτει πως η Δανάη ήταν παντρεμένη.


Ξένη σειρά
«Dark minds» ΣΚΑΪ, 00.30
Οταν οι Αρχές αποτυγχάνουν να εξιχνιάσουν κάποιο έγκλημα, η υπόθεση μπαίνει στο συρτάρι. Στη σειρά «Dark minds» ο συγγραφέας και δημοσιογράφος M. William Phelps μαζί με τον εγκληματολόγο John Kelly ανοίγουν ξανά τις πιο ενδιαφέρουσες άλυτες δολοφονίες και φέρνουν μια διαφορετική οπτική σε κάθε υπόθεση. Tο σημερινό επεισόδιο με τίτλο «Israel Κeyes» (μέρος Α’) είναι αφιερωμένο στον μυστηριώδη κατά συρροήν δολοφόνο Ισραελ Κις. Στο πρώτο μέρος θα δούμε πώς επί μία εξαετία όργωσε κάθε γωνιά της Αμερικής αναζητώντας εύκολα θύματα και πώς κατόρθωσε να σκοτώσει τρία άτομα χωρίς να συλληφθεί από τις Αρχές.

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.