Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 4 Μαΐου

Μουσικό τηλεπαιχνίδι
«Νότα µία… Βραδιάτικα» ALPHA, 21.50
Αυτή την Παρασκευή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Μαρίνος Κόνσολος και η Ευαγγελία Συριοπούλου αφήνουν για λίγο το «Ελα στη θέση μου» και έρχονται στο «Νότα μία… Βραδιάτικα». Ποιος δηλώνει αποφασισμένος για τη νίκη; Ποιος παίζει το παιχνίδι με το δικό του σύστημα; Ποιος από τους δύο βγάζει εκτός εαυτού την Ευαγγελία; Οι διαγωνιζόμενοι δοκιμάζονται στα κουπλέ και στα ρεφρέν γνωστών τραγουδιών και ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη.


Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση µου» ALPHA, 20.00
Ο Φώτης, σοκαρισμένος, αντικρίζει τον κλέφτη του φορτηγού ο οποίος είναι, όχι και τόσο περίτεχνα, μασκαρεμένος και τον εγκαταλείπει στη μέση του δρόμου. Η πρόταση-εκβιασμός της Βασιλίνας στον Αχιλλέα συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση, ενώ ο Θάνος αυξάνει την πίεση στη Ρενάτα ώστε να την πάρει για άλλες πολιτείες. Η Μένη εξομολογείται στον Λεωνίδα –σχεδόν –όλες τις ίντριγκες που έχει δημιουργήσει. Το ψευτο-τζακ ποτ του Λουκά γίνεται αφορμή εορτασμών στην αυλή, με τον Θοδωρή όμως να βλέπει κάτι που του προκαλεί δυσπιστία. Ο Αχιλλέας συναντά τυχαία τη Ρενάτα έξω από την εταιρεία και της προτείνει κάτι αδιανόητο.


Ξένη ταινία
«Η απόδραση» ΣΚΑΪ, 00.30
Επειτα από 4 φριχτά χρόνια στα χέρια της ιαπωνικής μαφίας, η Εβερλι, μια νεαρή γυναίκα, αποφασίζει να στραφεί εναντίον του «αφεντικού» της, ο οποίος είναι ένας αδίστακτος εγκληματίας του υποκόσμου. Ως αντίποινα, εκείνος στέλνει στο διαμέρισμά της μια σειρά δολοφόνων για να βγάλουν από τη μέση την ίδια και την οικογένειά της. Αυτή η αποστολή θα αποδειχθεί άκρως επικίνδυνη, καθώς η Εβερλι θα αγωνιστεί σκληρά για τη ζωή της. Πρωταγωνιστούν οι Σάλμα Χάγεκ, Λάουρα Σεπέδα, Χιρογιόκι Ουτανάμπε, Τόγκο Ιγκάουα. (ΗΠΑ, 2014, 92′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.