Μουσικό τηλεπαιχνίδι
«Νότα µία… Βραδιάτικα» ALPHA, 21.50
Αυτή την Παρασκευή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Μαρίνος Κόνσολος και η Ευαγγελία Συριοπούλου αφήνουν για λίγο το «Ελα στη θέση μου» και έρχονται στο «Νότα μία… Βραδιάτικα». Ποιος δηλώνει αποφασισμένος για τη νίκη; Ποιος παίζει το παιχνίδι με το δικό του σύστημα; Ποιος από τους δύο βγάζει εκτός εαυτού την Ευαγγελία; Οι διαγωνιζόμενοι δοκιμάζονται στα κουπλέ και στα ρεφρέν γνωστών τραγουδιών και ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη.


Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση µου» ALPHA, 20.00
Ο Φώτης, σοκαρισμένος, αντικρίζει τον κλέφτη του φορτηγού ο οποίος είναι, όχι και τόσο περίτεχνα, μασκαρεμένος και τον εγκαταλείπει στη μέση του δρόμου. Η πρόταση-εκβιασμός της Βασιλίνας στον Αχιλλέα συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση, ενώ ο Θάνος αυξάνει την πίεση στη Ρενάτα ώστε να την πάρει για άλλες πολιτείες. Η Μένη εξομολογείται στον Λεωνίδα –σχεδόν –όλες τις ίντριγκες που έχει δημιουργήσει. Το ψευτο-τζακ ποτ του Λουκά γίνεται αφορμή εορτασμών στην αυλή, με τον Θοδωρή όμως να βλέπει κάτι που του προκαλεί δυσπιστία. Ο Αχιλλέας συναντά τυχαία τη Ρενάτα έξω από την εταιρεία και της προτείνει κάτι αδιανόητο.


Ξένη ταινία
«Η απόδραση» ΣΚΑΪ, 00.30
Επειτα από 4 φριχτά χρόνια στα χέρια της ιαπωνικής μαφίας, η Εβερλι, μια νεαρή γυναίκα, αποφασίζει να στραφεί εναντίον του «αφεντικού» της, ο οποίος είναι ένας αδίστακτος εγκληματίας του υποκόσμου. Ως αντίποινα, εκείνος στέλνει στο διαμέρισμά της μια σειρά δολοφόνων για να βγάλουν από τη μέση την ίδια και την οικογένειά της. Αυτή η αποστολή θα αποδειχθεί άκρως επικίνδυνη, καθώς η Εβερλι θα αγωνιστεί σκληρά για τη ζωή της. Πρωταγωνιστούν οι Σάλμα Χάγεκ, Λάουρα Σεπέδα, Χιρογιόκι Ουτανάμπε, Τόγκο Ιγκάουα. (ΗΠΑ, 2014, 92′)

HeliosPlus