Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 2 Μαΐου

Champions League

Champions League
ΡΟΜΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΡΤ1, 21.45
Τηλεπαιχνίδι
«Deal» ALPHA, 18.00
Είκοσι δύο κουτιά που κρύβουν την έκπληξη. Ενας τραπεζίτης έτοιμος να τα δώσει όλα. Ενας παρουσιαστής που ξέρει εδώ και χρόνια να μοιράζει το παιχνίδι ισόποσα ανάμεσα στην αγωνία, στο χιούμορ και στη διασκέδαση. Οι κανόνες είναι απλοί: Ο παίκτης πρέπει να ανοίξει τα 22 κουτιά που βρίσκονται στο στούντιο, να δεχθεί ή να απορρίψει τις δελεαστικές προσφορές του τραπεζίτη, με στόχο να κερδίσει 60.000 ευρώ. Παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.


Ξένη σειρά
«Dark minds» ΣΚΑΪ, 00.30
Οταν οι Αρχές αποτυγχάνουν να εξιχνιάσουν κάποιο έγκλημα, η υπόθεση μπαίνει στο συρτάρι. Στη σειρά «Dark minds» ο συγγραφέας και δημοσιογράφος M. William Phelps μαζί με τον εγκληματολόγο John Kelly ανοίγουν ξανά τις πιο ενδιαφέρουσες άλυτες δολοφονίες και φέρνουν μια διαφορετική οπτική σε κάθε υπόθεση. Στο σημερινό επεισόδιο με τίτλο «The mall killings», στην πόλη Μπόκα Ρατόν της Φλόριντα, ένας δολοφόνος βγαίνει για «κυνήγι» στα μεγάλα εμπορικά κέντρα των προαστίων. Τον Μάρτιο και τον Δεκέμβριο του 2007 τρία ξεχωριστά περιστατικά επιθέσεων σε πάρκινγκ εμπορικών κέντρων άφησαν πίσω τους τρία θύματα. Πρόκειται όντως για κατά συρροήν δολοφόνο, ή μήπως για απόπειρες κλοπής αυτοκινήτων που πήγαν στραβά;
«Σκουριασμένη πόλη» STAR, 23.45
Ο Ράσελ (Κρίστιαν Μπέιλ) και ο μικρός του αδελφός Ρόντνι (Κέισι Αφλεκ) ζουν στο οικονομικά υποβαθμισμένο Ραστ Μπελτ. Από μικρά παιδιά ονειρεύονται να αποδράσουν από τη μίζερη πόλη τους και να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. Από ένα άσχημο παιχνίδι της μοίρας, ο Ράσελ θα βρεθεί στη φυλακή ενώ ο αδελφός του γίνεται μέλος σε μία από τις πιο βίαιες και αδίστακτες εγκληματικές οργανώσεις. Μετά την αποφυλάκισή του, ο Ράσελ πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στη δική του ελευθερία ή στην απονομή δικαιοσύνης για τον αδελφό του. (Αγγλία/ΗΠΑ, 2013, 104′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.