Τηλεπαιχνίδι
«Celebritygame night»ΑΝΤ1, 22.30
Στο «Celebrity game night» δύο ομάδες με τρεις celebrities και έναν παίκτη η καθεμία ανταγωνίζονται σε γνωστά, αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουργια ξεκαρδιστικά παιχνίδια, με σκοπό να κερδίσουν και να στείλουν στον τελικό τον αρχηγό της ομάδας τους, διαθέτοντας τα δικά τους κέρδη για καλό σκοπό. Αυτό το Σάββατο παίκτες στη μια ομάδα θα είναι ο Κώστας Βουτσάς, ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ενώ στη δεύτερη θα είναι η Αλίκη Κατσαβού-Βουτσά, η Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη και η Σάσα Σταμάτη. Παρουσιάζει ο Θοδωρής Αθερίδης.
Ξένες ταινίες
«Paddington» STAR, 21.00
Οι περιπέτειες ενός περουβιανού αρκούδου που έχει πάθος για οτιδήποτε αγγλικό. Ταξιδεύει από τις άγριες ζούγκλες της χώρας του μέχρι το Λονδίνο με στόχο και ελπίδα να βρει ένα φιλόξενο σπίτι για να μείνει. Αν και αρχικά διαπιστώνει, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι η ζωή στην πόλη δεν είναι ακριβώς όπως τη φανταζόταν, δεν θα αργήσει να συναντήσει την ευγενική οικογένεια των Μπράουν. (Βρετανία/Γαλλία, 2014, 84′)
«Η κόρη του καλύτερού μου φίλου»
(The Oranges) ΕΡΤ1, 22.00
Τα μέλη των οικογενειών του Ντέιβιντ Ουάλινγκ και του Τέρι Οστροφ, κατοίκων της οδού Orange Drive στο Νιου Τζέρσεϊ, είναι στενοί φίλοι και πολύ καλοί γείτονες. Οταν η 24άχρονη Νίνα Οστροφ επιστρέφει στο σπίτι έπειτα από πεντάμηνη απουσία, μία απροσδόκητη και ανεξέλεγκτη έλξη γεννιέται ανάμεσα σε εκείνη και τον Ντέιβιντ Ουάλινγκ, παρά τη διαφορά ηλικίας τους. Η σχέση τους οδηγεί τις δύο οικογένειες αλλά και ολόκληρη τη γειτονιά στο απόλυτο χάος. Πρωταγωνιστούν οι Λέιτον Μίστερ, Χιου Λόρι, Ανταμ Μπρόντι, Κάθριν Κίνερ, Αλισον Τζάνεϊ, Ολιβερ Πλατ, Τιμ Γκίνι, Ιαν Χέλφερ, Τζον Ντόσετ, Σάρα Σάλτζμπεργκ, Αρθουρ Αντερσον. (ΗΠΑ, 2011, 90′)

HeliosPlus