Τηλεπαιχνίδι
«Still standing» ANT1, 18.00
Ενας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι το στοιχείο της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Παιχνίδι γνώσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου.


Ελληνική σειρά
«Το σόι σου» ALPHA, 21.00
Η αδελφή και η ξαδέλφη της Χαρούλας την καλούν να πάει μαζί τους σε μια άλλη ξαδέλφη τους στην Κρήτη. Η Χαρούλα, όμως, διστάζει να πει το ναι, γιατί ανησυχεί αν θα τα καταφέρουν ο Βαγγέλης και τα παιδιά χωρίς την πολύτιμη βοήθειά της τόσες μέρες. Ο Βαγγέλης την ενθαρρύνει να πάει, βεβαιώνοντάς την ότι θα αναλάβει ο ίδιος όλες τις ευθύνες της. Στην οικογένεια των Χαμπέων, όμως, τα πράγματα δεν πάνε ποτέ όπως τα έχουν υπολογίσει.


Ξένη ταινία
«Οταν η Γη σταματήσει» STAR, 22.30
Ενας επισκέπτης από το Σύμπαν αναστατώνει με την παρουσία του τη Γη. Δημιουργεί απορίες και συζητήσεις από επιστήμονες και πολιτικούς, που προσπαθούν να ερμηνεύσουν το μυστήριο της επίσκεψής του. Μια μητέρα με τον γιο της καταλαβαίνουν ότι ήρθε για να δώσει το μάθημα στους ανθρώπους πως για να ζήσει η Γη πρέπει οι άνθρωποι να εξαφανιστούν. Οι άνθρωποι χρειάζονται τη Γη για να υπάρχουν, όχι η Γη τους ανθρώπους. Η ταινία βασίζεται στον διάσημο, πρωτότυπο τίτλο του 1951 «The Day the Earth Stood Still». Πρωταγωνιστούν οι Κάιλ Τσάντλερ, Κάθι Μπέιτς, Κιάνου Ριβς, Τζένιφερ Κόνελι, Τζον Γκλις. (ΗΠΑ/Καναδάς, 2008, 95′)

HeliosPlus