Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 29 Απριλίου

Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μέρντοχ» ΕΡΤ1, 20.00
Οταν ένας πλούσιος τραπεζίτης εξαφανίζεται την παραμονή του αρραβώνα του, οι υποψίες βαρύνουν τη μέλλουσα σύζυγο, Εύα Πιρς. Χωρίς αποδείξεις εναντίον της, ο Μέρντοχ με τους συναδέλφους του ζητούν τη βοήθεια μιας απατεώνισσας για να την παγιδέψουν. Η δρ Τζούλια Ογκντεν προσπαθεί μόνη της να ανακαλύψει ποιος της έστειλε το απειλητικό σημείωμα.


Ξένες ταινίες
«Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες» (Asterix at the Olympic Games) STAR, 17.30
Τυφλά ερωτευμένος με την πριγκίπισσα της Ελλάδας, Ειρήνη, ο νεαρός Καψουρίξ δεν επιθυμεί τίποτε άλλο παρά να κερδίσει την καρδιά της. Oμως, προς το παρόν, ταλαιπωρεί τους συγχωριανούς του με τους αναστεναγμούς του και τη θλίψη του. Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ, που δεν αντέχουν να τον βλέπουν στενοχωρημένο, αποφασίζουν να τον βοηθήσουν να διεκδικήσει την Ειρήνη. Ετσι, όταν η κοπέλα ανακοινώνει πως θα παντρευτεί όποιον νικήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στρώνονται αμέσως στη δουλειά για να προπονήσουν τον Καψουρίξ καθώς ο τελευταίος δεν φημίζεται για τις αθλητικές του επιδόσεις. Πρωταγωνιστούν οι Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Κλόβις Κορνιγιάκ, Αλέν Ντελόν, Βανέσα Χέσλερ, Ζαν Πιερ Κασέλ, Ερικ Τομά. (Γαλλία, 2008, 110′)

«Θέλμα και Λουίζ»
(Thelma & Louise) ALPHA, 01.15
Η Λουίζ (Σούζαν Σαράντον), μια σερβιτόρα στο Αρκάνσας, και η καλύτερή της φίλη Θέλμα (Τζίνα Ντέιβις), μια καταπιεσμένη νοικοκυρά, αποφασίζουν να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητά τους κάνοντας ένα σύντομο ταξίδι με το αυτοκίνητο. Ο,τι όμως ξεκίνησε αρχικά ως μια απόδραση αναψυχής, σύντομα θα πάρει μια άλλη τροπή, όταν η Λουίζ θα αναγκαστεί να σκοτώσει έναν άντρα που απειλούσε να βιάσει τη Θέλμα. Μια αλυσίδα γεγονότων και ένα παιχνίδι με την αστυνομία σύντομα ξεκινά, οδηγώντας τις δύο φίλες να ανακαλύψουν τον πραγματικό εαυτό τους αλλά και τη δύναμη που κρυβόταν μέσα τους χωρίς να το ξέρουν. (HΠΑ, 1991, 130′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.