Ελληνική σειρά
«Το Τατουάζ»
ALPHA, 21.50
Ο Τόνυ καταρρέει μετά από υπερβολική χρήση κοκαΐνης, ενώ μιλάει με την Τατιάνα στο τηλέφωνο. Ο Θεοχάρης δηλώνει ότι θα κρατήσει τον μικρό Μάριο στο Λονδίνο και ο Νικόλας αντιδρά. Η Μαργκώ βάζει μια υπάλληλο να απαντήσει στο τηλέφωνο του Τόνυ, προκαλώντας την έντονη ζήλια της Τατιάνας. Ο Στέφανος αποκαλύπτει το δραματικό παρελθόν του στη Νικόλ, ενώ ο Σάκης εμφανίζεται στην Ολγα με στόχο να διασύρει τον Αλέξανδρο στα μάτια της. Στο μεταξύ ο Ορφέας, προκειμένου να σταματήσει η συνεργασία της Τατιάνας με την Τόνια, δείχνει για ακόμα μία φορά ακραία συμπεριφορά.

Ξένη σειρά
«Peaky blinders»
ΕΡΤ1, 22.00
Ο Τόμι πάει με τα αδέρφια του για κυνήγι και μοιράζεται μαζί τους σημαντικά οικογενειακά νέα, όπως και τις προθέσεις του για την πιο επικίνδυνη και εγκληματική δράση που ανέλαβαν ποτέ οι Πίκι Μπλάιντερς. Στο μεταξύ, ο Τόμι με την Τατιάνα παίζουν ένα προσωπικό και επικίνδυνο παιχνίδι για να αποκτήσουν πληροφορίες ο ένας από τον άλλον και επιτέλους ο Τόμι συνειδητοποιεί το μέγεθος της διαφθοράς της. Η Πόλι παλεύει με τη συνείδησή της και εξομολογείται στον λάθος άνθρωπο.

Ξένη ταινία
«Οι τρεις σωματοφύλακες» (The three Musketeers)
STAR, 22.40
Ο νεαρός και παράτολμος Ντ’ Αρτανιάν ενώνει τις δυνάμεις του με τους τρεις βετεράνους σωματοφύλακες, Αθω, Πόρθο, Αραμι. Μαζί βάζουν σκοπό να σταματήσουν τις βλέψεις του μοχθηρού καρδινάλιου Ρισελιέ για τον θρόνο της Γαλλίας και να τον εμποδίσουν να βυθίσει την Ευρώπη στον πόλεμο. Πρωταγωνιστούν οι Μάθιου Μακ Φέντιεν, Μίλα Γιόβοβιτς, Ορλάντο Μπλουμ, Κρίστοφ Βαλτς, Λόγκαν Λέρμαν, Μαντς Μίκελσεν, Λουκ Εβανς, Ρέι Στίβενσον. (Γερμανία/Γαλλία/Βρετανία/Αμερική, 2011, 98′)

HeliosPlus