Champions League
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΕΡΤ1, 21.45


Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»
ALPHA, 21.00
Η επίσκεψη του ξάδερφου του Ηλία από το χωριό τον αναγκάζει να πει ένα ψέμα στο οποίο αποδεικνύεται κακός και η Μαρίνα αναλαμβάνει να τον μυήσει στα μυστικά της τέχνης τού να ψεύδεσαι πειστικά. Ο Αγγελος προτείνει να ανοίξουν κοινό λογαριασμό, αλλά η Βέλη διατυμπανίζει την ανεξαρτησία της. Η Βούλα παίρνει τα αποτελέσματα μιας εξέτασης και προσπαθεί να τα κρατήσει κρυφά από τον Μηνά. Ο Μηνάς όμως το ανακαλύπτει και αναλαμβάνει να τη βάλει στον σωστό δρόμο.


Ξένη σειρά
«Dark minds» ΣΚΑΪ, 00.30
Οταν οι Αρχές αποτυγχάνουν να εξιχνιάσουν κάποιο έγκλημα, η υπόθεση μπαίνει στο συρτάρι. Στη σειρά «Dark Minds» ο συγγραφέας και δημοσιογράφος M. William Phelps μαζί με τον εγκληματολόγο John Kelly ανοίγουν ξανά τις πιο ενδιαφέρουσες άλυτες δολοφονίες και φέρνουν μια διαφορετική οπτική σε κάθε υπόθεση. Στο σημερινό επεισόδιο με τίτλο «Βlonde, blue-eyed and gone», δύο κορίτσια εξαφανίζονται από τη Μασαχουσέτη στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Τα πτώματά τους βρέθηκαν έπειτα από χρόνια μέσα σε δάσος της περιοχής. Το κοινό μεταξύ τους ήταν ότι είχαν ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια. 20 χρόνια νωρίτερα άλλα δύο νεαρά κορίτσια με παρόμοια χαρακτηριστικά δολοφονήθηκαν. Μήπως ο δράστης αυτών των δολοφονιών είναι το ίδιο πρόσωπο;


Ξένη ταινία
«Τransformers 4: Η εποχή του αφανισµού» STAR, 21.00
Oσα Transformers βρίσκονται στη Γη κρύβονται από τους ανθρώπους, διότι οι άνθρωποι πλέον τους καταδιώκουν. Ο Oπτιμους Πράιμ κρύβεται στο σπίτι του Κέιντ Γιέγκερ, o οποίος θα προσπαθήσει να βοηθήσει να ανακαλύψει την αλήθεια σχετικά με τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι διώκουν τους Transformers και να αποδώσει Δικαιοσύνη. Πρωταγωνιστούν οι Μαρκ Γουόλμπεργκ, Νίκολα Πελτζ, Στάνλεϊ Τούτσι, Κέλσεϊ Γκράμερ. (ΗΠΑ, 2014, 151′)

HeliosPlus