Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 17 Απριλίου

Ελληνική σειρά
«Το Τατουάζ»
ALPHA, 21.50
Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ολγα ότι έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Σάκη. Ο Νικόλας αλλάζει εντελώς τη στάση του απέναντι στη Βέρα, με σκοπό να την ιντριγκάρει να πάει μαζί του στο Μπουένος Αϊρες! Ο Αλέξανδρος και η Μαρίνα πάνε βόλτα με τη βάρκα του Παύλου και περνάνε χρόνο μόνοι τους. Η Βέρα λέει ευθέως στον Θεοχάρη ότι είναι μαζί με τον Νικόλα. Ο Ορφέας ψάχνει τα πράγματα της ψυχιάτρου του και ανακαλύπτει κάτι που τον κάνει έξαλλο μαζί της.
Ξένη σειρά
«Οι έξι αδελφές»
ΕΡΤ1, 18.30
Η Ντιάνα ασχολείται με το εργοστάσιο και προσπαθεί να καθησυχάσει τους εργάτες ότι δεν κινδυνεύει η δουλειά τους. Η Σίλια βρίσκεται ακόμα στη Βαρκελώνη και αγνοεί τι συμβαίνει μεταξύ της Κάτα και του Αντρές. Η Μαρίνα, με κίνητρο πάντα το πάθος της για εκδίκηση, εκμεταλλεύεται την ανακάλυψη ότι η Ελίσα και ο Γκονζάλες είναι αδέλφια. Πείθει τον Γκονζάλες να παντρευτεί αμέσως την Ελίσα για να μην μπορεί πια η μητέρα του να παρεμβαίνει.


Ξένη ταινία
«Επιχείρηση: Mαύρη θάλασσα»
STAR, 22.30
Ο Ρόμπινσον, ένας αδίστακτος, άνεργος κυβερνήτης υποβρυχίων, αναλαμβάνει να βρει τον θησαυρό που κρύβει ένα γερμανικό πολεμικό υποβρύχιο, το οποίο βρίσκεται στον πάτο της Μαύρης Θάλασσας. Για να πετύχει τον στόχο του επιλέγει το παράξενο και ανομοιογενές πλήρωμά του, έτοιμο να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να φέρει σε πέρας την ριψοκίνδυνη αποστολή του. Καθώς η απληστία και η απελπισία παίρνουν τον έλεγχο, η αυξανόμενη αβεβαιότητα της αποστολής αναγκάζει τους άνδρες να στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου. Πρωταγωνιστούν οι Τζουντ Λο, Σκουτ Μακ Νέρι, Τζόντι Γουΐτακερ, Μπεν Μέντελσον, Καρλ Ντέιβις. (Αγγία/ΗΠΑ/Ρωσία, 2014, 106′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.