Ουζουνίδης: Αργά η γρήγορα κάποια λύση θα βρεθεί στον Παναθηναϊκό

Απογοητευμένος με την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Απογοητευμένος με την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δήλωσε ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και μάλιστα ενδέχεται να γίνει ακόμα χειρότερη, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι οι περισσότεροι θα αποχωρήσουν από την ομάδα στο τέλος της σεζόν, αν δεν βελτιωθούν τα πράγματα.

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό:
«Όσο μπορούμε να έχουμε μία εικόνα που να δείχνει ότι προσπαθούμε για τον σύλλογο. Υπάρχουν κανονισμοί που πρέπει να εφαρμόζονται. Θέλω να πιστεύω ότι η διοίκηση θα τακτοποιήσει την οφειλή να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα. Στις συζητήσεις μαζί μας, μας λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την παραμονή. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είτε με εμάς είτε χωρίς εμάς θα συνεχίσει να υπάρχει. Το θέμα είναι σε τέτοια κλαμπ να υπάρχει επόμενη ημέρα. Αργά η γρήγορα κάποια λύση θα βρεθεί και ο σύλλογος θα επιστρέψει εκεί που αξίζει. Ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του. Μπορεί να γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα όμως θα βρει τον δρόμο του γιατί είναι τεράστιος σύλλογος».

Για το αν θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και την επόμενη ημέρα:
«Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν θα μείνουμε πολλοί. Δεν μπορεί να συνεχιστεί τέτοια συνεργασία. Πρέπει να παρθούν ακόμα πιο σκληρά μέτρα. Δεν νομίζω αλλά αυτή την στιγμή πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό αλλά όταν έρθει η στιγμή πρέπει να δούμε το καλύτερο για εμάς. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Με ικανοποιεί το ότι ο κόσμος με εκτιμάει. Όταν όμως ήρθα στον Παναθηναϊκό δεν ήταν αυτός ο στόχος μου. Δεν θα μένανε πολλοί στην ομάδα με την κατάσταση αυτήν. Θέλεις και άλλα πράγματα όμως πέραν της αναγνώρισης. Έναν μήνα πριν τελειώσει το πρωτάθλημα δεν θα ήταν έντιμο να φύγω. Θέλω να τελειώσει αυτή την στιγμή αυτή η κουβέντα. Για αρχή να περάσει αυτός ο μήνας όσο πιο ανώδυνα γίνεται».

Λουτσιάνο: «Δεν τέθηκε θέμα αποδέσμευσης μου»

ο Λουτσιάνο Νέβες ξεκαθάρισε πως ουδέποτε τέθηκε θέμα αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σχολίασε: «Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά πρέπει να τα αφήνουμε στην άκρη όταν είμαστε στο γήπεδο. Έχουμε τους ατζέντηδες που καλούνται να συζητήσουν αυτά τα θέματα. Φοράμε μια βαριά φανέλα, είμαστε σε μια ιστορική ομάδα που μπορεί να βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, αλλά θα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Για το θέμα που προέκυψε με τα χρήματα που του οφείλονται και για το αν του προτάθηκε λύση συμβολαίου, ο Λουτσιάνο ήταν κατηγορηματικός: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά ουδείς έχει μιλήσει για λύση συμβολαίου. Εγώ δεν μίλησα με τη διοίκηση. Οι συμπαίκτες μου στη διάρκεια της αποχής με ρώτησαν και είπα πως, παρ’ ότι είχα μείνει πιο πίσω στις πληρωμές, θα έπρεπε να επιστρέψουμε στις προπονήσεις. Το οικονομικό θέμα δεν είναι μόνο δικό μου, είναι όλης της ομάδας. Εύχομαι να τα ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα, όλοι έχουμε οικογένειες και εύχομαι να δοθεί μια λύση το συντομότερο».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.