Τηλεπαιχνίδι
«MoneyDrop»STAR, 21.00
Δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, ένα ζευγάρι, δύο γείτονες, δύο συγγενείς και πολλοί ακόμα μπορούν να αποτελέσουν ένα δυναμικό δίδυμο για να παίξουν και να κερδίσουν μέχρι 300.000 ευρώ απαντώντας σωστά σε 8 απλές ερωτήσεις. Ενα παιχνίδι γνώσεων αλλά και τύχης με πολλή αγωνία και γρήγορους ρυθμούς.
Ξένες ταινίες
«Thor 2: Σκοτεινός κόσµος» ALPHA, 21.00
Ο Thor (Κρις Χέμσγουορθ) καλείται να σώσει τη Γη και τους Εννέα Κόσμους από έναν εχθρό, που τον καλύπτει ένα αρχαίο πέπλο μυστηρίου. Οταν αρχίσει να κάνει αισθητή την απειλητική παρουσία της μια φυλή με αρχηγό τον Μάλεκιθ, που έχει σκοπό να σπείρει παντού το χάος, ο Τhor θα κληθεί να μπει στο πιο επικίνδυνο, μέχρι τώρα, μονοπάτι του καθώς ούτε ο θεός Οντιν (Αντονι Χόπκινς) ούτε ο Χέιμνταλ (Ιντρις Ελμπα) θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Ωστόσο, θα επανασυνδεθεί με την Τζέιν Φόστερ (Νάταλι Πόρτμαν) και θα έρθει αντιμέτωπος με μια απρόβλεπτη διάσταση των γεγονότων που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. (ΗΠΑ, 2013, 112′)
«Cowboys & Aliens» ΑΝΤ1, 24.00
1875, Νέο Μεξικό. Ενας ξένος με απώλεια μνήμης βρίσκεται ξαφνικά στην έρημη πόλη της Αφεσης. Το μόνο στοιχείο αναφορικά με το παρελθόν του είναι ένα μυστηριώδες περικάρπιο που φορά. Σύντομα ανακαλύπτει πως οι κάτοικοι της Αφεσης δεν υποδέχονται με χαρά τους ξένους, ενώ κανείς δεν κινείται στους δρόμους της αν δεν το διατάξει πρώτα ο Συνταγματάρχης Ντόλαρχαϊντ. Οταν η απομονωμένη αυτή πόλη δεχθεί την επίθεση εισβολέων από τον ουρανό, ο ξένος που οι κάτοικοι απέρριψαν θα αποδειχθεί η μόνη ελπίδα σωτηρίας. Πρωταγωνιστούν οι Χάρισον Φορντ, Ντάνιελ Κρεγκ, Ολίβια Γουάιλντ, Σαμ Ρόκγουελ, Νόα Ρίνγκερ, Πολ Ντάνο. (ΗΠΑ, 2011, 110′)

HeliosPlus