Basket League
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΕΡΤ1, 18.30
Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»
ALPHA, 21.00
Ο Αγγελος φιλοξενεί εκτάκτως τη μαμά του και αντιλαμβάνεται ότι η Βέλη ίσως έχει περισσότερα κοινά μαζί της από όσα νομίζει. Η Βούλα παρακαλεί τον Μηνά να γίνει σχολικός τροχονόμος, αλλά εκείνος το θεωρεί άτοπο για την ηλικία του. Οταν τελικά το κάνει, όλα πηγαίνουν στραβά. Η Μαρίνα αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να αρχίσουν επιτέλους την ανακύκλωση. Ο Ηλίας όμως δυσκολεύεται να αλλάξει συνήθειες. Η Ξένια επιμένει πως ο Μπάμπης πάχυνε και πρέπει να ξεκινήσει διατροφή, αλλά ο Μπάμπης αρνείται.
Ξένες ταινίες
«X-men: Η τελική αναµέτρηση»
STAR, 22.50
Ο γιατρός Χανκ Μακόι ή αλλιώς Beast φτιάχνει το φάρμακο κατά της μετάλλαξης, βάζοντας έτσι ένα δίλημμα στους μεταλλαγμένους: να διατηρήσουν τη μοναδικότητά τους ή να απαρνηθούν για πάντα τις υπερφυσικές δυνάμεις τους. Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη θα οξύνει τις αντιπαραθέσεις. Οι μεταλλαγμένοι χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα, το ένα με αρχηγό τον Τσαρλς υπερασπίζεται τις προσωπικές επιλογές και το άλλο με αρχηγό τον Μαγκνέτο κηρύττει την επιβίωση των καλύτερων. Οι αντίθετες πλευρές θα ξεκινήσουν έναν πόλεμο που θα οδηγήσει στην τελική αναμέτρηση. Πρωταγωνιστούν οι Χάλι Μπέρι, Βίνι Τζόουνς, Πάτρικ Στιούαρτ, Χιου Τζάκμαν, Ιαν Μακ Κέλεν, Αννα Πάκουιν, Κέλσι Γκράμερ. (ΗΠΑ, 2006, 98′)
«Η προφητεία» ΣΚΑΪ, 00.30
Ο πρέσβης της Αμερικής στην Αγγλία αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο γιος του είναι η ενσάρκωση του Αντίχριστου. Τώρα θα πρέπει να βαδίσει αντίθετα στα πατρικά του ένστικτα και να αποφασίσει αν θα σκοτώσει το ίδιο του το παιδί, προκειμένου να μην του επιτρέψει να εδραιώσει στη γη τη βασιλεία του σκότους. Πρωταγωνιστούν οι Λιβ Σράιμπερ, Τζούλια Στάιλς, Μία Φάροου, Ντέιβιντ Θιούλις (ΗΠΑ, 2006, 110′)

HeliosPlus