Το vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 12 Απριλίου

Ελληνική σειρά
«Το Τατουάζ» ALPHA, 21.50
Η Αννα δεν μετανιώνει για το τατουάζ που έκανε στο χέρι της, καθώς λέει στη Νικόλ ότι δεν έχει ξεπεράσει τον Αλέξανδρο. Η Ελένη δεν θέλει να μιλήσει στον Ορφέα για την εγκυμοσύνη της και παίρνει μόνη της μια πολύ δύσκολη απόφαση. Ο Τόνυ είναι πεπεισμένος ότι ο «Στρατηγός» ευθύνεται για την επίθεση. Ενας καινούργιος έρωτας μπαίνει στη ζωή του Αλέξανδρου, ο οποίος προσπαθεί να ξεχάσει την Αννα. Η Βέρα καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες ώστε να μην ερωτευτεί τον Νικόλα.


Ξένη σειρά
«Οι έξι αδελφές»
ΕΡΤ1, 18.30
Ο Γκονζάλες εγκαταλείπει ξαφνικά την Ελίσα και εκείνη απαρηγόρητη ζητά εξηγήσεις από τον πατέρα της. Η Καντιντά φαίνεται πως κατάφερε να χωρίσει το νεαρό ζευγάρι. Η Ελίσα πάντως δεν θα είναι εκείνη που θα αποκαλύψει στον Γκονζάλες την αλήθεια για τη μητέρα του. Πίσω στο εργοστάσιο, ο Μπενζαμίν ανακοινώνει στην Ντιάνα ότι έχει ξεπεράσει τα όριά του, εκείνη όμως δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Ο Γκονζάλο που έμαθε την αλήθεια, προσεγγίζει πάλι την Ελίσα.


Ξένη ταινία
«Ο τελευταίος κυνηγός µαγισσών»
STAR, 23.00
Ο σύγχρονος κόσμος έχει πολλά μυστικά κι ένα από αυτά είναι ότι οι μάγισσες, μοχθηρά υπερφυσικά πλάσματα που θέλουν να αφανίσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, ζουν ανάμεσά μας. Στρατιές κυνηγών μαγισσών πολεμούν αυτόν τον εχθρό εδώ και αιώνες. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο Κόλντερ, ένας γενναίος πολεμιστής που κατάφερε να εξοντώσει την παντοδύναμη Βασίλισσα των Μαγισσών και να καταστρέψει τους ακολούθους της. Μόνο που πριν από τον θάνατό της η Βασίλισσα πρόλαβε να καταραστεί τον Κόλντερ με αθανασία, χωρίζοντάς τον για πάντα από τη γυναίκα και την κόρη του στη μετά θάνατον ζωή. Πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Κέιν, Βιν Ντίζελ, Ελάιτζα Γουντ, Ρόουζ Λέσλι. (ΗΠΑ, 2015, 94′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.