Champions League: Χωρίς Βιδάλ και Αλάμπα η Μπάγερν κόντρα στη Σεβίλη

Άσχημα μαντάτα για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα παραταχθεί στο γήπεδο χωρίς τους Νταβίντ Αλάμπα και Αρτούρο Βιδάλ, στον αυριανό (11/4) δεύτερο προημιτελικό κόντρα στην Σεβίλλη.

Άσχημα μαντάτα για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα παραταχθεί στο γήπεδο χωρίς τους Νταβίντ Αλάμπα και Αρτούρο Βιδάλ, στον αυριανό(11/4)δεύτερο προημιτελικό κόντρα στην Σεβίλλη.

Ο Αυστριακός μπακ θα μείνει εκτός για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ο Χιλιανός χαφ θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού στο γόνατο που υπέστη κατά τη διάρκεια της πρώτης αναμέτρησης του ζευγαριού.

«Ο Νταβίντ προπονήθηκε με την ομάδα, αλλά έχασε τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, οπότε δεν ήταν δυνατό να τον πιέσουμε περισσότερο. Οπότε, θεωρώ πως θα ήταν καλύτερο για εκείνον να πάρει μερικές προπονήσεις ακόμη στα πόδια του και να παίξει το Σάββατο.

Νομίζω ότι ο Αρτούρο θα επιστρέψει στο πρόγραμμα από την ερχόμενη Πέμπτη (13/04)»,τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Γιούπ Χάινκες, στους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με την Σεβίλη στο Μόναχο.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπάγερν μετά τη νίκη με 2-1 επί της Σεβίλλης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» βρίσκεται με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.