CHAMPIONS LEAGUE
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΕΡΤ1, 21.45
Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση µου» ALPHA, 20.00
Η Βασιλίνα προσπαθεί να ερμηνεύσει τις αντιδράσεις του Αχιλλέα με την απόφασή της να αναβάλει τον γάμο και ο Αχιλλέας την μπερδεύει. Ο Βλάσης με τη Μίκα έχουν τη στιγμή τους στο αποστακτήριο και όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει περίεργα και για τους δύο. O Δαμιανός προτείνει μια ριζοσπαστική λύση στην Αιμιλία για να μάθουν τι σκαρώνει η Βάνα.
Ξένη σειρά
«Deadly women» ΣΚΑΪ, 00.30
Στη σειρά ντοκιμαντέρ «Deadly Women» η Κάντις Ντε Λονγκ, σε συνεργασία με ψυχολόγους, εγκληματολόγους και ιατροδικαστές, μας βάζει στον μυστικό κόσμο μιας διεστραμμένης αδελφότητας που αποτελείται αυστηρά από γυναίκες δολοφόνους. Στο σημερινό επεισόδιο με τίτλο «Kinky killers», όταν χρησιμοποιούμε τη φράση «η ισχύς εν τη ενώσει» συνήθως περιγράφουμε μια σχέση που γίνεται πιο δυνατή μέσα από τη συνεργασία. Οταν όμως μια γυναίκα δολοφόνος ενώνει τις δυνάμεις της με έναν άνδρα ο οποίος έχει τα ίδια σκοτεινά ένστικτα, τα αποτελέσματα δεν μπορεί να είναι παρά αποτρόπαια.
Ξένη ταινία
«Colombiana» STAR, 22.30
Η Καταλίγια Ρεστρέπο είναι μια ψυχρή εκτελέστρια που θέλει να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία των γονιών της στην οποία ήταν μάρτυρας όταν ήταν κοριτσάκι. Η Καταλίγια, αφού φεύγει από την Κολομβία, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του θείου της και του ζητεί να την κάνει επαγγελματία δολοφόνο. Τα επόμενα 15 χρόνια ο θείος τής κανονίζει συμβόλαια θανάτου με εμπόρους ναρκωτικών και εκείνη βάζει την προσωπική της υπογραφή αφήνοντας μια ορχιδέα δίπλα σε κάθε της θύμα. Φυσικά ο απώτερος σκοπός της είναι να βρει και να εκδικηθεί τον δολοφόνο των γονιών της. Πρωταγωνιστούν οι Ζόε Σαλντάνα, Μάικλ Βαρτάν, Κάλουμ Μπλου, Κλιφ Κέρτις. (ΗΠΑ/Γαλλία, 2011, 96′)

HeliosPlus