Τηλεπαιχνίδι
«Still standing» ANT1, 18.00
Ενας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι το στοιχείο της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Παιχνίδι γνώσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου.


Τηλεπαιχνίδι µαγειρικής
«Master Chef» STAR, 21.00
Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής θα αναδείξει τον επόμενο έλληνα Master Chef που πέρα από τον τίτλο θα κερδίσει και το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Στην κουζίνα του Master Chef οι παίκτες ξεπερνούν τα όριά τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες. Την ταχύτητα, τη συνέπεια και τη δημιουργικότητά των παικτών κρίνουν τρεις κορυφαίοι σεφ, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι οποίοι εκτός από την αξιολόγηση των διαγωνιζομένων έχουν και ρόλο μέντορα κατευθύνοντας και συμβουλεύοντάς τους.


Ξένη σειρά
«The wire» ΕΡΤ2, 23.40
Ο Στάιντορφ με την εντολή του στον Ρολς να βρει «νέες» μεθόδους για να καταπολεμήσουν το έγκλημα, στέλνει τον Σάιντνορ και το Τμήμα σε υπερδραστηριότητα, εφόσον και η παρακολούθηση του Φρίμον φέρνει αποτελέσματα. Παρότι ο Ντάνιελς είναι στην αρχή ενθουσιασμένος, μαθαίνει λίγο μετά κάποιες πληροφορίες που τον προβληματίζουν. Ο Μακ Νόλτι νιώθει προδομένος και δεν έχει διάθεση να πανηγυρίσει μαζί με τον Φρίμον. Ο Μάικλ έχει κάποιες υποψίες για την τελευταία δουλειά που του έχουν αναθέσει.

HeliosPlus