Μουσικό Τηλεπαιχνίδι
«Νότα Μία» ALPHA, 20.00
Τρεις διαγωνιζόμενοι δοκιμάζονται στα κουπλέ και στα ρεφρέν γνωστών τραγουδιών. Σκοπός τους είναι να βρουν τα τραγούδια, να απαντήσουν γρήγορα και να είναι αυτοί που θα περάσουν στον τελικό, διεκδικώντας έως και 5.000 ευρώ. Παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη.


Ξένη σειρά
«Jamaica Inn» ΕΡΤ1, 22.00
Οι περιστάσεις αναγκάζουν τη Μέρι να ταξιδέψει στην Κορνουάλη στο κακόφημο πανδοχείο «Τζαμάικα» και να μείνει με την ταλαίπωρη θεία της Πέισενς και τον βίαιο σύζυγό της, Τζος. Οταν η Μέρι καταλαβαίνει ότι ο Τζος είναι ο αρχηγός μιας επικίνδυνης σπείρας λαθρεμπόρων έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο από την έλξη που αισθάνεται για τον μυστηριώδη αδελφό του Τζος, τον Τζεμ.


Ξένη ταινία
«Ο mr Bean πάει διακοπές» STAR ,21.00
Ο κύριος Bean κερδίζει το πρώτο βραβείο στη λοταρία που έχει ως έπαθλο μια εβδομάδα διακοπών στην ηλιόλουστη και κοσμοπολίτικη Ριβιέρα κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών καθώς και μία βιντεοκάμερα για να καταγράψει το χρονικό των διακοπών του. Από την αρχή του ταξιδιού του, η μία καταστροφή διαδέχεται την άλλη, ιδίως από τη στιγμή που ο Bean γνωρίζεται στο τρένο με έναν ρουμάνο σκηνοθέτη και τον 10χρονο γιο του. Οι ονειρικές διακοπές μοιάζουν άπιαστο όνειρο αφού μετά από μια σειρά ξεκαρδιστικών παρεξηγήσεων βρίσκεται κατηγορούμενος ακόμα και για απαγωγή, ενώ και η γνωριμία του με μια νεαρή ηθοποιό έχει ως αποτέλεσμα να παρευρεθεί, έστω και ανορθόδοξα, στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ των Καννών. Πρωταγωνιστούν οι Ρόουαν Ατκινσον, Γουίλεμ Νταφόε, Στιβ Πέμπερτον, Λίλι Ατκινσον. (Αγγλία/Γαλλία/Γερμανία, 2007, 80′)

HeliosPlus