Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 9 Απριλίου

Ελληνική σειρά
«Παρθένα Ζωή» ΑΝΤ1, 19.00
Ο Παύλος δίνει την ευκαιρία στον Aρη να του αποκαλύψει τα πραγματικά του αισθήματα για τη Ζωή. Oταν ο Aρης όμως συνεχίζει να του λέει ψέματα, τότε ο Παύλος αποφασίζει να του αποκρύψει την ψεύτικη αρρώστια της Μαρίνας. Η Σάρα κερδίζει την εμπιστοσύνη της Ζωής και την ανεβάζει ψυχολογικά. Η Ζωή, που νιώθει πλέον να στέκεται ξανά στα πόδια της, επιστρέφει στην εταιρεία και αυτήν τη φορά ως μέτοχος. Η Μαρίνα βγαίνει απ’ το νοσοκομείο και η Σάρα την πείθει να επισκεφθεί το σπίτι της Ζωής και να τοποθετήσει μια κρυφή κάμερα, για να παρακολουθεί τη Σοφία.
Ξένη σειρά
«Peaky blinders» ΕΡΤ1, 22.00
Η συνεργασία του Τόμι με τον Αλφι Σόλομονς αρχίζει να τον ανησυχεί όταν διαπιστώνει την αναξιοπιστία του Αλφι, πόσο μάλλον όταν ο γκάνγκστερ Ντάρμπι Σαρμπίνι τον έχει επικηρύξει. Οταν ο Σαρμπίνι μαθαίνει ότι ο Τόμι συνεταιρίστηκε με τον Αλφι, η οργή του ξεχειλίζει και ορκίζεται εκδίκηση. Ο Μάικλ εμφανίζεται στο κατώφλι της Πόλι και αρχίζουν να συνδέονται συναισθηματικά.
Ξένη ταινία
«Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών:
Οι δύο πύργοι»
ALPHA, 22.00
Μετά την πτώση του Γκάνταλφ και τον θάνατο του Μπορομίρ, η συντροφιά του δαχτυλιδιού αναγκάζεται να χωριστεί. Ο Φρόντο και ο Σαμ, χαμένοι στους λόφους του Εμιν Μιούιλ, συνειδητοποιούν ότι τους ακολουθεί το Γκόλουμ, ένα πανούργο πλάσμα που έχει υποστεί την επίδραση του Δαχτυλιδιού και τους υπόσχεται πως αν το ελευθερώσουν, θα τους οδηγήσει στις Μαύρες Πύλες της Μόρντορ. Κι ενώ αυτοί συνεχίζουν τη πορεία τους, ο Σάρουμαν έχει ήδη συγκεντρώσει το μέγιστο των σκοτεινών δυνάμεων που θα στρέψει ενάντια στην ανθρωπότητα. Πρωταγωνιστούν οι Ελάιζα Γουντ, Βίγκο Μόρτενσεν, Ορλάντο Μπλουμ, Λιβ Τάιλερ, Ιαν Μακ Κέλεν, Κέιτ Μπλάνσετ, Ιαν Χολμ, Σον Μπιν, Κρίστοφερ Λι. (ΗΠΑ, 2002, 179′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.