Ξένες ταινίες
«Still Alice: Κάθε στιγμή μετράει»
ΣΚΑΪ, 21.00
Η Dr. Alice Howland μοιάζει να έχει τα πάντα. Είναι μια καταξιωμένη ακαδημαϊκός γλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, μια ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα τριών μεγάλων παιδιών. Oταν η μνήμη της αρχίζει να την προδίδει, αρχικά δεν δίνει σημασία. Αντιλαμβάνεται όμως ότι κάτι δεν πάει καλά όταν για πρώτη φορά χάνεται στην ίδια της τη γειτονιά. Ο προσωπικός της αγώνας με αντίπαλο τη φοβερή νόσο του Αλτσχάιμερ μόλις ξεκινά. Πρωταγωνιστούν οι Τζούλιαν Μουρ, Αλεκ Μπάλντουιν, Κρίστεν Στιούαρτ. (ΗΠΑ, 2014, 99′)
«Επτά ζωές» MEGA, 23.30
Ο Θεός έπλασε τον κόσμο σε επτά ημέρες και ο ευτυχισμένος Μπεν Τόμας κατέστρεψε τον δικό του σε επτά δευτερόλεπτα. Γι’ αυτό και εκπόνησε ένα περίπλοκο ανταποδοτικό σχέδιο: Με ένα μεγάλο μυστικό να βαραίνει τη συνείδησή του, ο Μπεν Τόμας επιλέγει επτά άγνωστους ανθρώπους και προσπαθεί να βελτιώσει δραστικά τη ζωή τους για να εξιλεωθεί. Στην πορεία όμως συμβαίνει κάτι που δεν υπολόγιζε. Ερωτεύεται την Εμιλι Πόζα, μια νεαρή κοπέλα που πάσχει από την καρδιά της και όλα μπορούν να αλλάξουν. Πρωταγωνιστούν οι Γουίλ Σμιθ, Γούντι Χάρελσον, Ροζάριο Ντόσον, Μπάρι Πέπερ. (ΗΠΑ, 2009, 118′)

«Ο υιός του Θεού» ALPHA, 23.50
Η ζωή του Χριστού, από την ημέρα της γέννησής του έως τη σταύρωση και την ανάστασή του, μέσα σε έναν κόσμο αστάθειας από τους κλυδωνισμούς της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Αλλωστε, η αυτοκρατορία τους ήταν το δικό του Βασίλειο. Μια νέα ματιά πάνω στο γνωστό έπος από τους παραγωγούς Μαρκ Μπέρνετ και Ρόμα Ντάουνι. Πρωταγωνιστούν οι Ντιόγκο Μοργκάντο, Ρόμα Ντάουνι, Αμπερ Ρόουζ Ρίβα, Γκρεγκ Χικς. (ΗΠΑ, 2014, 129′)

HeliosPlus