Το vima.gr προτείνει για την M.Τετάρτης 4 Απριλίου

Champions League
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΕΡΤ1, 21.45


Ελληνική ταινία
«Ουζερί Τσιτσάνης» ΣΚΑΪ, 21.00
Στην υπό γερμανική κατοχή Θεσσαλονίκη του 1942, ο Γιώργος και η Εστρέα είναι ερωτευμένοι. Ομως ο έρωτας ανάμεσα σε έναν Χριστιανό και μια Εβραία είναι απαγορευμένος. Παγιδευμένοι μέσα σ’ ένα απάνθρωπο καθεστώς και στον παραλογισμό των φυλετικών διακρίσεων, βρίσκουν καταφύγιο στο ιστορικό Ουζερί Τσιτσάνης, όπου ο μεγάλος έλληνας συνθέτης Βασίλης Τσιτσάνης διανύει τα πιο δημιουργικά του χρόνια. Πρωταγωνιστούν οι Αντρέας Κωνσταντίνου, Χάρης Φραγκούλης, Γιάννης Στάνκογλου, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Βασιλική Τρουφάκου. (Ελλάδα, 2015, 116′)
Ξένες ταινίες
«Το πράσινο µίλι» STAR, 23.00
Τη δεκαετία του ’30, οι δεσμοφύλακες της πτέρυγας μελλοθανάτων ενός σωφρονιστικού ιδρύματος θα βρεθούν σε πραγματικό ηθικό δίλημμα καθώς θα διαπιστώσουν ότι το επόμενο «θύμα» τους, που έχει καταδικαστεί σε θάνατο για τη δολοφονία δύο κοριτσιών, είναι ένα καλοκάγαθο άτομο, που διαθέτει το χάρισμα να θεραπεύει με τα χέρια του. Πρωταγωνιστούν οι Τομ Χανκς, Ντέιβιντ Μορς, Χάρι Ντιν Στάντον, Μπόνι Χαντ, Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν, Τζέιμς Κρόμγουελ. (ΗΠΑ, 1999, 173′)

«Λέοντες αντί αµνών» ALPHA, 23.50
Μια καταξιωμένη ρεπόρτερ ανταποκρίνεται στην πρόσκληση ενός Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή να τον επισκεφθεί για να της αναπτύξει τα πολεμικά του σχέδια για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν. Την ίδια στιγμή, ένας καθηγητής Πολιτικών Επιστημών προσπαθεί να ενθαρρύνει έναν φοιτητή του να πάρει μια πιο δραστήρια θέση για την αμερικανική εξωτερική πολιτική. Παράλληλα, δύο φοιτητές που αποφάσισαν να δουν από κοντά τι συμβαίνει στο πεδίο της μάχης, έχουν πέσει σε ενέδρα των Ταλιμπάν και αγωνιούν για τη ζωή τους. Oλοι πιέζονται να πάρουν αποφάσεις, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβουν την ανεξέλεγκτη πραγματικότητα. Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Μέριλ Στριπ, Τομ Κρουζ, Μάικλ Πένια, Αντριου Γκάρφιλντ, Ντέρεκ Λιουκ. (ΗΠΑ, 2007, 81′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.