Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση μου»
ALPHA, 20.00
Οι ρόλοι αντιστρέφονται, καθώς η Βασιλίνα είναι έτοιμη να τινάξει τον γάμο στον αέρα και ο Αχιλλέας προσπαθεί να τη μεταπείσει. Την ίδια ώρα η Μένη προσπαθεί να πείσει τον Λεωνίδα ότι αυτός ο γάμος είναι επιλογή του Αχιλλέα. Η Αιμιλία και ο Λουκάς έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ η Βάνα αποφασίζει να πει κάποια πράγματα στη Σύλβια έξω από τα δόντια. Ο Βλάσης γνωρίζει τον Θάνο και ανταλλάσσουν συμβουλές για τη γυναικεία ψυχολογία, ενώ η Μίκα προσπαθεί να ανακαλύψει τη θηλυκή της πλευρά.


Ξένη σειρά
«Peaky blinders»
ΕΡΤ1, 22.00
Ο Κάμπελ, αφού σώζει τον Τόμι από τον Σαμπίνι, βάζει σε εφαρμογή το φιλόδοξο σχέδιό του. Τον κρατά στο χέρι εκβιάζοντάς τον για τον φόνο του Ιρλανδού και ο Τόμι αναγκάζεται να υποκύψει στο βρώμικο πολιτικό παιχνίδι του. Στο μεταξύ, στο Μπέρμιγχαμ ανακύπτουν άλλα θέματα: ενώ θα έπρεπε όλοι οι Σέλμπι ενωμένοι να γιορτάζουν τα εγκαίνια της παμπ Γκάρισον, ο Αρθουρ βασανίζεται ακόμα από τη φρίκη του πολέμου, η δε θεία Πόλι εμμονικά ψάχνει για τα παιδιά της, που της τα πήραν παλιά.


Ξένη ταινία
«The hunger games»
STAR, 22.40
Σε έναν μελλοντικό κόσμο, το έθνος Panem χωρίζεται σε 12 συνοικίες και στο Καπιτώλιο. Κάθε χρόνο δύο νέοι εκπρόσωποι από κάθε περιοχή επιλέγονται τυχαία για να συμμετάσχουν στους Αγώνες Πείνας και να πολεμήσουν μέχρι θανάτου, ενώ οι αγώνες προβάλλονται στην τηλεόραση. Οταν η Πριμ επιλέγεται ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας 12, η μεγαλύτερη αδελφή της Κάτνις παίρνει εθελοντικά τη θέση της και βρίσκεται αντιμέτωπη με ισχυρούς αντιπάλους. Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα της Σούζαν Κόλινς «Hunger Games». Πρωταγωνιστούν οι Στάνλεϊ Τούτσι, Τζος Χάτσερσον, Γούντι Χάρελσον, Τζένιφερ Λόρενς, Λίαμ Χέμσγουορθ, Ελίζαμπεθ Μπανκς. (ΗΠΑ, 2012, 136′)

HeliosPlus