Εκποµπή µαγειρικής
«Γλυκές αλχημείες»
ΣΚΑΪ, 18.50
Αν τα γλυκά είναι πάθος, τότε η σοκολάτα είναι μαγεία. Αυτό είναι το μότο για το σημερινό επεισόδιο, μιας και ο Στέλιος Παρλιάρος φέρνει στις οθόνες μας τρεις λαχταριστές συνταγές με σοκολάτα. Η πρώτη συνταγή είναι ένα υγρό κέικ σοκολάτας με άρωμα μοσχοκάρυδο και κρεμ ανγκλέζ πορτοκαλιού. Η δεύτερη συνταγή είναι μια κρέμα σοκολάτας με πινελιά μαυροδάφνης που σερβίρεται σε ατομικά μπολάκια και τέλος, μια συνταγή που σας δείχνει πώς μπορείτε να μετατρέψετε περισσευούμενα κομμάτια κέικ σε σοκολατένιες τρούφες με ουίσκι.
Τηλεπαιχνίδι
«Celebrity game night»
ANT1, 21.00
Στο «Celebrity game night» δύο ομάδες με τρεις celebrities και έναν παίκτη η καθεμία ανταγωνίζονται σε γνωστά, αγαπημένα, αλλά και σε ολοκαίνουργια ξεκαρδιστικά παιχνίδια με σκοπό να κερδίσουν και να στείλουν στον τελικό τον αρχηγό της ομάδας τους διαθέτοντας τα δικά τους κέρδη για καλό σκοπό. Αυτό το Σάββατο παίκτες στη μια ομάδα θα είναι ο Μάρκος Σεφερλής, η Ειρήνη Κολλιδά και η Σάρα Εσκενάζυ, ενώ στη δεύτερη θα είναι η Ελενα Τσαβαλιά, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Παρουσιάζει ο Θοδωρής Αθερίδης.
Ξένη ταινία
«Μια σχέση στοργής»
STAR, 23.15
O Μάικλ Οχερ (Κουίντον Aαρον) είναι ένας άστεγος νεαρός που γνωρίζει λίγα πράγματα για την οικογένειά του. Η ευκατάστατη Λι-Αν Τουόχι (Σάντρα Μπούλοκ) ξέρει ελάχιστα για τον κόσμο του Μάικλ, όταν όμως οι δυο τους συναντιούνται, εκείνος βρίσκει ένα σπίτι και οι ζωές όλων αλλάζουν. Ο νεαρός με τη βοήθεια της νέας του οικογένειας κατορθώνει να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να αναδειχθεί στο νέο αστέρι του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Η ταινία βασίζεται στο best seller του Mάικλ Λιούις «The Blind Side: Evolution of a game» και αφορά στην αληθινή ιστορία του παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου Μάικλ Οχερ. (ΗΠΑ, 2009, 119′)

HeliosPlus