Eκπομπή μαγειρικής
«Kitchen Lab»
ΣΚΑΪ, 16.45
Καθώς πλησιάζει το Πάσχα, ο Ακης Πετρετζίκης μάς προετοιμάζει για το γιορτινό τραπέζι. Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ετοιμάσουμε το πιο νόστιμο ψητό των ημερών, σε αυτό το επεισόδιο θα μάθετε την απάντηση. Το παραδοσιακό αρνί οφτό γίνεται ακόμα πιο ζουμερό με τον πιο εύκολο τρόπο. Ενα αρωματικό και –ισορροπημένο σε γεύση –κοντοσούβλι χοιρινό κερδίζει τις εντυπώσεις ενώ η αυθεντική συνταγή για το κλασικό ταμπουλέ γίνεται η αγαπημένη επιλογή.


Μουσικό Τηλεπαιχνίδι
«Νότα Μία»
ALPHA, 20.00
Τρεις διαγωνιζόμενοι δοκιμάζονται στα κουπλέ και στα ρεφρέν γνωστών τραγουδιών. Σκοπός τους είναι να βρουν τα τραγούδια, να απαντήσουν γρήγορα και να είναι αυτοί που θα περάσουν στον τελικό, διεκδικώντας έως και 5.000 ευρώ. Παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη.
Τηλεπαιχνίδι
«Money Drop»
STAR, 21.00
Δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, ένα ζευγάρι, δύο γείτονες, δύο συγγενείς και πολλοί ακόμα μπορούν να αποτελέσουν ένα δυναμικό δίδυμο για να παίξουν και να κερδίσουν μέχρι 300.000 ευρώ απαντώντας σωστά σε 8 απλές ερωτήσεις. Ενα παιχνίδι γνώσεων αλλά και τύχης με πολλή αγωνία και γρήγορους ρυθμούς.
Ξένη ταινία
«Πώς να χωρίσετε σε δέκα μέρες»
ANT1, 23.00
Ο Μπέντζαμιν Μπάρι (Μάθιου Μακόναχι), προϊστάμενος διαφημιστικής εταιρείας και ορκισμένος γυναικοκατακτητής, ισχυρίζεται πως μπορεί να κάνει μια γυναίκα να τον ερωτευθεί τρελά μέσα σε μόλις δέκα μέρες. Από την άλλη, η Αντι Αντερσον (Κέιτ Χάντσον), δημοσιογράφος σε περιοδικό, αναλαμβάνει να γράψει ένα άρθρο με τίτλο «Πώς να χωρίσετε σε δέκα μέρες». Για τον σκοπό του ρεπορτάζ θα πρέπει να εντοπίσει έναν άντρα, να τον κάνει να την ερωτευτεί και μετά να τη χωρίσει. Η γνωριμία τους σε ένα μπαρ θα είναι καταλυτική και γεμάτη απολαυστικά απρόοπτα. (ΗΠΑ, 2011, 107′)

HeliosPlus