Ελληνική σειρά
«Το Τατουάζ» ALPHA, 21.50
Ανυποψίαστος για τους εκβιασμούς που κρύβονται πίσω απ’ την απόφαση της Αννας να χωρίσουν, ο Αλέξανδρος σφίγγει τα δόντια και τη διαγράφει απ’ τη ζωή του. Ο Ορφέας παίρνει εξιτήριο, ενώ οι Αρχές εξακολουθούν να ψάχνουν την Αγγελική. Το σοκ από την αποκάλυψη της εγκληματικής ενέργειας εναντίον της Αμαλίας, εννέα χρόνια πριν, της προκαλεί παροδικές απώλειες μνήμης, γεγονός που ανησυχεί τους δικούς της ανθρώπους.


Ξένη σειρά
«The wire» ΕΡΤ2, 23.40
Ο Μάρλο συμμαχεί με μια επαφή του από το κύκλωμα των ναρκωτικών, που του μαθαίνει καινούργια κόλπα. Η εφημερίδα ασχολείται περισσότερο με την υπόθεση του Μακ Νόλτι, κυρίως λόγω του Τέμπλτον που προστέθηκε στην ομάδα. Ο Ντιούκι στρέφεται στον Κάτι και στον Μάικλ για να «ακονίσει» τις ικανότητές του για αυτοάμυνα. Η Ελενα έρχεται αντιμέτωπη με τον Μακ Νόλτι για τη συμπεριφορά του, ο Μπαμπλς φοβάται τις νέες ευκαιρίες και η Γκρεγκς αναλαμβάνει κι άλλη δουλειά.


Ξένη ταινία
«Ο κυνηγημένος» STAR, 22.45
Μετά τον θάνατο της πρώην γυναίκας του, ο Μπεν Λόγκαν εγκαταλείπει την καριέρα του ως πράκτορα της CIA και αποφασίζει να μετακομίσει στο Βέλγιο για να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί με τη δεκαπεντάχρονη κόρη του ως υπεύθυνος ασφαλείας σε μια πολυεθνική. Ενα πρωί, όμως, πηγαίνει στο γραφείο του και βρίσκει την εταιρεία κλειστή, τους εργαζόμενους εξαφανισμένους και τους στενούς του συνεργάτες δολοφονημένους. Ετσι ξεκινά ένα κυνηγητό καθώς ένας επαγγελματίας δολοφόνος κυνηγά να σκοτώσει αυτόν και την κόρη του. Στην προσπάθειά τους να σωθούν, θα πρέπει να δουλέψουν σαν ομάδα για να ξεσκεπάσουν τη συνωμοσία, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, ειδικά όταν η μικρή αρχίζει να μαθαίνει για το πραγματικό παρελθόν του πατέρα της. Πρωταγωνιστούν οι Ολγα Κιριλένκο, Ααρον Εκχαρτ, Λιάνα Λιμπεράτο. (ΗΠΑ/Καναδάς/Βέλγιο, 2012, 95′)

HeliosPlus