Ελληνικές σειρές

«Παρθένα Ζωή»
ΑΝΤ1, 19.00
Η Σάρα αποκαλύπτεται στη Σοφία, την ίδια ώρα που η Μπούντρου θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της για να αποσπάσει την ομολογία του Θανάση. Ο Παύλος μαθαίνει για την αποχώρηση της Ζωής από την Travelfun αλλά δεν πιστεύει ότι ήταν δική της απόφαση. Ο Μάρκος αναγκάζεται να ξεθάψει μια επώδυνη ανάμνηση που επαναπροσδιορίζει το τέλος του γάμου του με τη Σάρα. Η Ζωή βιώνει πολύ άσχημα τον χωρισμό της με τον Αρη και παρά τις προσπάθειες των γονιών της να τη συνεφέρουν, η κακή της ψυχολογία προκαλεί μια δυσάρεστη επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της.
«Ελα στη θέση μου»
ALPHA, 20.00
O «τζόγος» του Αχιλλέα με τη Μένη για το θέμα του γάμου φτάνει στα άκρα και μεταξύ τους στήνεται ένα τρελό παιχνίδι γεμάτο μπλόφες και πονταρίσματα. Ο Βλάσης κάνει άλλη μία προσπάθεια να εξιλεωθεί με τη Μίκα χρησιμοποιώντας τη βοήθεια του Λουκά. Παράλληλα το βλέμμα της Αιμιλίας είναι στραμμένο πάνω στην παρέα της έπαυλης που φέρεται ύποπτα. Η Ρενάτα έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Θάνο ενώ ο Αχιλλέας προσπαθεί να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας μαζί της. Η Βασιλίνα έρχεται αντιμέτωπη με ένα έγγραφο που θα αλλάξει τη στάση της απέναντι σε όλους, μια και καλή.
Ξένη ταινία
«Σκοτεινός θάλαμος»
ΣΚΑΪ, 00.30
Ενας μοναχικός και ιδιόρρυθμος υπάλληλος φωτογραφείου αποκτά μια ανεξέλεγκτη εμμονή με μια από τις οικογένειες που εκτυπώνει τις φωτογραφίες της στο κατάστημά του. Κάποια στιγμή θεωρεί πως ανακάλυψε κάποια σύννεφα στη φαινοµενικά τέλεια ζωή της οικογένειας. Ετσι, αποφασίζει να παρέµβει δραστικά προκειµένου να αποδοθεί η δικαιοσύνη όπως εκείνος την αντιλαµβάνεται. Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπιν Γουίλιαμς, Κόνι Νίλσεν, Μίκαελ Βαρτάν, Γκάρι Κόουλ, Εριν Ντάνιελς. (ΗΠΑ, 2002, 96′)

HeliosPlus