To vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 29 Μαρτίου

Ελληνική σειρά
«Το τατουάζ»
ALPHA, 21.50
Οι μπράβοι καταφέρνουν να εισβάλουν στο σπίτι της Aννας και να εκτελέσουν την εντολή που έχουν πάρει. Η Μαργκώ μιλάει με τον «Στρατηγό» και αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια για τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας του Ρίτσαρντ! Η Αμαλία βυθίζεται όλο και περισσότερο στους φόβους της και σιγά-σιγά φαίνεται να χάνει την επαφή με την πραγματικότητα. Στο μεταξύ, o Aγγελος αποφυλακίζεται και ένα τραπέζι στήνεται για την επιστροφή του στην Αίγινα. Ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει τη Βέρα να πάει μαζί του στο Μπουένος Aϊρες και η πρότασή του την ιντριγκάρει απίστευτα.

Ξένη σειρά
«The wire»
ΕΡΤ2, 23.40
Ο Κάμπελ προσπαθεί να εξομαλύνει τη μεταβατική περίοδο στην Aστυνομία. Η εφημερίδα αγωνιά να διασφαλίσει μια είδηση από το δημαρχείο, αλλά η τηλεόραση τους προλαβαίνει. Καθώς ο Μάρλο προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια των Ελλήνων, ο Προποζίσιον Τζο αποχαιρετά για τελευταία φορά έναν συνάδελφό του και τρέχει να κρυφτεί εν όψει ανοιχτής αντιπαράθεσης. Ο Φρίμον επιστρατεύει έναν πρώην συνάδελφο να βοηθήσει στην έρευνα.
Ξένη ταινία
«Ο αλύγιστος»
STAR, 22.30
Η ταινία εξιστορεί την περιπέτεια του αθλητή στίβου Λούι Ζαμπερίνι, o οποίος συμμετέχοντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936 στο Βερολίνο εντυπωσίασε τόσο πολύ τον Χίτλερ, που ζήτησε να τον γνωρίσει. Ο ίδιος άνθρωπος κατόρθωσε να επιβιώσει από αεροπορικό δυστύχημα, επιπλέοντας σε μια σχεδία επί 47 ημέρες, πριν τον ανακαλύψουν οι Ιάπωνες και τον στείλουν σε στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου, με την επιστροφή του τελικά στην πατρίδα να προκαλεί ρίγη συγκίνησης και ηρωική υποδοχή. Η ταινία είναι βασισμένη στο best seller της Λόρα Χίλενμπραντ «Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption». Στη σκηνοθεσία η Ατζελίνα Τζολί. Πρωταγωνιστούν οι Τζακ Ο’Κόνελ, Ντόναλ Γκλίζον, Γκάρετ Χέντλαντ, Τακαμάσα Ισιχάρα. (ΗΠΑ, 2014, 126′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.