Τηλεπαιχνίδι
«Still standing»
ANT1, 18.00
Ενας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι το στοιχείο της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Παιχνίδι γνώσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου.


Ελληνική σειρά
«Το σόι σου» ALPHA, 21.00
Ποιος θα μπορούσε να σταματήσει τη σατανική Αλεξάνδρα; Τι σχέση έχει η δολοπλόκα Λυδία με τον γαμπρό της Μιχαήλ; Ποιος κρύβεται πίσω από τη νεοσύστατη «Χαμπέξ Α.Ε.» και θα καταφέρει άραγε να πάρει τα ηνία της «Μεγάλης Κλινικής των Ρόδων και των Τριαντάφυλλων»; Είναι ο εγκέφαλος της Αντωνίας ό,τι πολυτιμότερο έχει αυτή η οικογένεια; Τα διαμάντια Κουμούτσοφ σε ποιον ανήκουν και με ποιο σχέδιο θα βγουν εκτός χώρας; Και ο άνθρωπος που κρύβεται στο σπιτάκι του κήπου; Μήπως είναι το κλειδί για όλα αυτά;
Ξένη ταινία
«Ποτέ δεν είσαι µόνη» STAR, 22.30
Ηνεαρή γιατρός Τζούλιετχωρίζει από τονφίλο της Τζακκαι αναζητεί ένα νέο σπίτι για να μετακομίσει και να ζήσει πια μόνη της.
Βρίσκει μια καλή ευκαιρία σε ένα παλιό κτίριο διαμερισμάτων στο Μπρούκλιν, που ανήκει στονγοητευτικό αλλά μοναχικό Μαξ.
Το καινούργιο και άνετο διαμέρισμά της αρχικά την ενθουσιάζει, όπως και η γνωριμία της με τον Μαξ. Ομως μια σειρά από μυστηριώδη και ανησυχητικά περιστατικά οδηγούν σύντομα την Τζούλιετ σε ένα ανατριχιαστικό συμπέρασμα: σε αυτό το σπίτι δεν είναι ποτέ μόνη. Πρωταγωνιστούν οι Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Κρίστοφερ Λι, Χίλαρι Σουάνκ, Λι Πέις. (ΗΠΑ/Αγγλία, 2011, 83′)

HeliosPlus