Πριν ολοκληρωθεί η δεύτερη σεζόν του μαγειρικού τηλεπαιχνιδιού Master Chef το STAR σχεδιάζει να βγάλει στον αέρα την παιδική εκδοχή του.
Ο τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής για παιδιά επιστρέφει και πάλι στην ελληνική τηλεόραση –ο πρώτος κύκλος είχε προβληθεί από το Mega τη σεζόν 2011-2012- για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef JUNIOR.
Η εκπομπή δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχα παιδιά ηλικίας μεταξύ 8 και 13 ετών να επιδείξουν τις μαγειρικές ικανότητες και την αγάπη τους για το φαγητό μέσα από μια σειρά νόστιμων και διασκεδαστικών προκλήσεων με τον νικητή να κερδίζει ένα ταξίδι σε θεματικό πάρκο της Ευρώπης για όλη την οικογένεια.
Μια ομάδα από σεφκαι εμπειρογνώμονες τροφίμων θα είναι στο πλευρό τους για να τους καθοδηγήσουνώστε να μαγειρέψουν σαν επαγγελματίες αλλά και για να τους διδάξουν μαγειρικά κόλπα και μυστικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ειδική σελίδα masterchefjunior.star.gr