Grivalia: Συμφωνία για πιστωτική γραμμή 75 εκατ. ευρώ με Eurobank

H Grivalia Properties ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τον όμιλο Eurobank Ergasias μία πιστωτική γραμμή ύψους 75 εκ. ευρώ.

H Grivalia Properties ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τον όμιλο Eurobank Ergasias μία πιστωτική γραμμή ύψους 75 εκ. ευρώ.
Η πιστωτική γραμμή θα έχει τη μορφή ενός κοινού, εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ποσού 75 εκ. ευρώ το οποίο θα εκταμιεύεται σταδιακά.
Το δάνειο θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από την Τράπεζα Εurobank Ergasias Α.Ε. και από την τράπεζα Eurobank Private Bank Luxembourg και θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση επιλεγμένων παρελθουσών επενδύσεων καθώς και τη χρηματοδότηση μελλοντικών επενδύσεων.
Εν τω μεταξύ, η ετήσια γενικη συνέλευση της Grivalia ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,35 ευρω ανά μετοχή (καθαρό) το οποίο αν συνυπολογιστούν και οι ίδιες μετοχές που κατέχει η εταιρεία, διαμορφώνεται για τους υπόλοιπους μετόχους στο 0,36457 ευρώ (καθαρό).
Από την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2017 (ημ/νια αποκοπής δικαιώματος συμμετοχής στο μέρισμα).
Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) που διαχειρίζεται η «Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Ανώνυμη Εταιρεία» τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 (record date).
Το μέρισμα θα αρχίσει να καταβάλλεται από την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 μέσω της πληρώτριας Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.