Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 13 Μαρτίου

Τηλεπαιχνίδι
«Still standing» ANT1, 18.00
Ενας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι το στοιχείο της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Παιχνίδι γνώσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου.
Ελληνική σειρά
«Το σόι σου» ALPHA, 21.00
Η Μπέλα επιτέλους έχει σχέση! Με έναν άνθρωπο ευγενικό, μορφωμένο και… 25 ετών! Φυσικά, ούτε αυτή έχει πει κάτι στους δικούς της, αλλά ούτε εκείνος στη μητέρα του, τη δυναμική Ανδριάνα από την Κρήτη. Oταν όμως η Ανδριάνα ανακαλύπτει στο κινητό του γιου της τα μηνύματά τους, επισκέπτεται την Μπέλα και την απειλεί πως αν δεν τον αφήσει, θα πει σε όλους ότι τον ξελόγιασε. Ο Aρης επεμβαίνει και της λέει πως δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα ισχυρίζεται, αφού η Μπέλα είναι η μέλλουσα γυναίκα του.


Ξένη ταινία
«R.I.P.D.: Μπάτσοι από άλλο κόσµο»
STAR, 22.30
Ο Νικ Γουόκερ (Ράιαν Ρέινολντς), ένας αστυνομικός που κατηγορείται για διαφθορά, δολοφονείται από τον συνεργάτη του. Μετά τον θάνατό του «στρατολογείται» στο αστυνομικό τμήμα, που συλλέγει ψυχές οι οποίες αρνούνται να πεθάνουν και να περάσουν στον άλλον κόσμο ειρηνικά. Με τη βοήθεια του Ρόι, ενός σερίφη της Aγριας Δύσης (Τζεφ Μπρίτζες), ο Νικ θα προσπαθήσει να καθαρίσει το όνομά του και να εκδικηθεί τον πρώην συνεργάτη του. (HΠΑ, 2013, 92′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.