Volley League
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ
ΕΡΤ2, 17.00
Μουσικό Τηλεπαιχνίδι
«Νότα Μία» ALPHA, 20.00
Τρεις διαγωνιζόμενοι δοκιμάζονται στα κουπλέ και στα ρεφρέν γνωστών τραγουδιών. Σκοπός τους είναι να βρουν τα τραγούδια, να απαντήσουν γρήγορα και να είναι αυτοί που θα περάσουν στον τελικό, διεκδικώντας έως και 5.000 ευρώ. Παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη.
Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μέρντοχ» ΕΡΤ2, 20.00
Ο Μέρντοχ, ερευνώντας την εξαφάνιση της κόρης ενός εφοπλιστή, εμπλέκεται και στην έρευνα για ένα πτώμα που ανακαλύφθηκε πάνω σε ένα πλοίο την ημέρα των εγκαινίων για το παρθενικό του ταξίδι.
Ξένες ταινίες
«Η νύχτα µας ανήκει» ΕΡΤ1, 22.00
Αν και η οικογενειακή παράδοση επιβάλλει να ακολουθήσει καριέρα αστυνομικού, όπως ο πατέρας κι ο αδελφός του, ο Μπόμπι Γκριν είναι συνεργάτης ενός ρώσου αρχιμαφιόζου και διευθυντής ενός νυχτερινού κέντρου. Οταν η αστυνομία ξεκινά πόλεμο ενάντια στο κύκλωμα των ναρκωτικών και στη μαφία, εκείνος πρέπει γρήγορα να διαλέξει στρατόπεδο. Ο σκηνοθέτης της «Μικρής Οδησσού» επιμένει σε μια αστυνομική περιπέτεια που εστιάζει στα ψυχολογικά και ηθικά διλήμματα των χαρακτήρων της. Πρωταγωνιστούν οι Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Εύα Μέντες, Χοακίν Φίνιξ. (ΗΠΑ, 2008, 117′)

«Η πτήση του Φοίνικα» ΣΚΑΪ, 00.45
Δύο πιλότοι πετάνε μέχρι τη Μογγολία για να απομακρύνουν το προσωπικό μιας βάσης πετρελαιοπηγών. Στον δρόμο της επιστροφής πέφτουν σε μια τεράστια ανεμοθύελλα που καταστρέφει το αεροπλάνο τους. Ετσι, οι επιζώντες του δυστυχήματος καταλήγουν στη μογγολική έρημο χωρίς ελπίδα διάσωσης. Η μόνη τους ελπίδα είναι να χτίσουν ένα νέο αεροπλάνο από τα συντρίμμια του παλιού. Πρωταγωνιστούν οι Ντένις Κουέιντ, Τζιοβάνι Ριμπίζι, Μιράντα Οτο, Χιου Λόρι, Ταϊρίζ Γκίμπσον. (ΗΠΑ, 2004, 113′)

HeliosPlus