Ψυχαγωγική εκποµπή
«DOT», ΣΚΑΪ, 17.50
Dream it. Do it! Το μότο που μας καλούν να ακολουθήσουμε τα Σαββατοκύριακα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Μαζί με μια ανανεωμένη ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων παρουσιάζουν ένα τηλεοπτικό «περιοδικό», πλούσιο σε θέματα.
Ξένες ταινίες
«Επικίνδυνη αποστολή: Μυστικό Εθνος»
ANT1, 21.00
Ο Iθαν Χαντ αναλαμβάνει μια νέα αποστολή, που τον θέλει να προσπαθεί να διαλύσει το «Συνδικάτο», μια σκιώδη αντι-ΔΝΤ οργάνωση άριστα εκπαιδευμένων πρακτόρων, που δρα ενάντια στα μυστικά σχέδια της αμερικανικής κυβέρνησης ώστε να επικρατήσει μια νέα τάξη πραγμάτων. Στο πλευρό του Ιθαν Χαντ και της ομάδας του θα βρεθεί και μια αποκηρυγμένη βρετανίδα πράκτορας, ο ρόλος της οποίας συνιστά άλλο ένα μυστήριο. Στόχος του Ιθαν Χαντ, όπως πάντα, να προστατέψει τους φίλους του και να κάνει το αδύνατο δυνατό. Πρωταγωνιστούν οι Τομ Κρουζ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Τζέρεμι Ρένερ, Σάιμον Πεγκ, Αλεκ Μπόλντουιν, Σον Χάρις, Βιν Ρέιμς. (ΗΠΑ, 2015, 130′)

«Red tails» ALPHA, 23.00
Ιταλία, 1944. Καθώς ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος μαίνεται πάνω από την Ευρώπη, οι δυνάμεις των Συμμάχων σημειώνουν μεγάλες απώλειες. Προς ενίσχυσή τους καταφθάνει η ιπτάμενη ομάδα των Tuskegee Airmen. Η πρώτη ομάδα αφροαμερικανών πιλότων στην ιστορία της αμερικανικής αεροπορίας, σύντομα θα αποδείξει ότι είναι η πιο σκληραγωγημένη απ’ όλες, όχι μόνο στις μάχες στον ουρανό αλλά και στις επίγειες, αφού το δικαίωμα να καθίσουν αυτοί οι πιλότοι στο τιμόνι των μαχητικών δεν τους χαρίστηκε. Η ιστορία βασίζεται σε πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα. Πρωταγωνιστούν οι Ντέιβιντ Πάρκερ, Ντέιβιντ Ογελόου, Νε-Γιο, Ελάιζα Κέλεϊ, Κούμπα Γκούντινγκ Τζ., Τέρενς Χάουαρντ, Μπράιαν Κράνστον. (ΗΠΑ, 2012, 125′)

HeliosPlus