Ψυχαγωγική εκποµπή
«Dancing with the stars»
ANT1, 21.00
Στο σημερινό επεισόδιο του χορευτικού σόου οι διαγωνιζόμενοι χορεύουν το «τραγούδι της ζωής τους». Ενα τραγούδι που τους έχει σημαδέψει και συνδέεται με μια πολύ δυνατή ιστορία της ζωής τους. Στο παρκέ ανεβαίνει, σε μια guest εμφάνιση, η πρωταγωνίστρια σειράς του ΑΝΤ1 Σοφίνα Λαζαράκη, ενώ η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι η νέα συμμετοχή στο παιχνίδι. Guest κριτής της βραδιάς, η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Ξένη σειρά
«Οι έξι αδελφές» ΕΡΤ1, 18.30
Ο Σαλβαδόρ θυμώνει με την Ντιάνα γιατί δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δείπνο που της ετοίμασε και εκείνη για να συμφιλιωθούν διοργανώνει νέο δείπνο. Μια ξαφνική αναποδιά όμως θέτει σε κίνδυνο τα σχέδιά της. Ο Λεόν εξαφανίζεται και η Ελίσα αγωνιά, δεν ξέρει τι να υποθέσει. Ο Τριστάν μάταια προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την Μπιάνκα. Η Αμάλια δέχεται παρενοχλήσεις από έναν παλιό, βίαιο πελάτη της και φοβούμενη τόσο για τη ζωή της όσο και για τα σχέδια του επικείμενου γάμου της με τον Ρικάρντο ζητά απεγνωσμένα βοήθεια από την Μπιάνκα.
Ξένη ταινία
«Φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη» ΣΚΑΪ, 23.59
O Γουίλ (Ρίτσαρντ Γκιρ) είναι ένας 48χρονος ιδιοκτήτης εστιατορίου της Νέας Υόρκης και γνωστός γυναικοκατακτητής. Ζει αποφεύγοντας τις συναισθηματικές δεσμεύσεις και κυνηγώντας σχέσεις της μιας νύχτας. Σύντομα όμως θα βρεθεί στον δρόμο του η Σαρλότ (Γουινόνα Ράιντερ), μια 22χρονη γεμάτη ενεργητικότητα και ενθουσιασμό, που θα αλλάξει πλήρως την άποψή του για τον έρωτα. Στο πρόσωπό της ο Γουίλ θα ανακαλύψει τι σημαίνει πραγματική αγάπη. Τελικά όμως για πρώτη φορά δεν θα είναι αυτός που θα αποφασίσει το πόσο θα κρατήσει η σχέση τους. (HΠΑ, 2000, 103′)

HeliosPlus