Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της ΕΡΤ-3 πραγματοποιούν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί διαμαρτύρονται για την ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζήτησαν να διαβαστούν on air τα αιτήματά τους, οι υπεύθυνοι της δημόσιας τηλεόρασης επειδή στο κείμενό τους υπήρχαν δυσφημιστικοί χαρακτηρισμοί αρχικά το αρνήθηκαν. Συνεννοήθηκαν μαζί τους, το άλλαξαν και τελικώς διαβάστηκε.

Δεν έχουν αναφερθεί επεισόδια.


Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Η διοίκηση της ΕΡΤ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας σε στούντιο της ΕΡΤ3 κατά τη διάρκεια εκπομπής σε ζωντανή μετάδοση.

«Η διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος συνιστά βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα.Η ΕΡΤ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της» αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου της ΕΡΤ, επισημαίνοντας ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναγνώσθηκε εκφράζει αποκλειστικά τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου και όχι την δημόσια τηλεόραση».