Σε ένα αγώνα για γερά νεύρα εξελίχθηκε η μάχη της Δευτέρα με τους Πέισερς να κοντράρονται στα ίσια με τους Μπακς και τελικά να παίρνουν το παιχνίδι.

Παρόλο που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε 18 πόντους, και σημείωσε 12 ριμπάουντ και 5 μπλοκ, αστόχησε στο πιο σημαντικό τρίποντο του αγώνα και δεν κατάφερε να στείλει την ομάδα του στην παράταση.

Το τελικό σκορ ήταν 92-89 και οι Πέισερς πήγαν στο 37-27, ενώ οι ηττημένοι στο 34-30.

Κοντά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έμειναν οι δύο ομάδες με το πρώτο ημίχρονο να λήγει 46-44 και το δεύτερο να εξελίσσεται σε θρίλερ. Ο Greek Freak πέτυχε το 90-89, 1 λεπτό πριν το τέλος, αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο στα 31 δεύτερα για τη λήξη, με τον Mπογκντάνοβιτς να παίρνει την κατοχή και να ευστοχεί σε δύο βολές στη συνέχεια για το 92-89, 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ο Αντετοκούνμπο πήρε την ευθύνη στην τελευταία επίθεση, αλλά αστόχησε σε τρίποντο που θα έστελνε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο

Πρώτος σκόρερ για τα «ελάφια» ήταν ο Μπλέντσο με 26 πόντους, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ, με τον Τζαμπάρι να προσθέτει 15. Από την πλευρά των νικητών κορυφαίος ήταν ο Μπογκντάνοβιτς με 29 πόντους και 5/7 τρίποντα.