Ελληνική σειρά

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
ALPHA, 21.00
Η Βέλη δίνει κρυφά το μηχανάκι του Αγγελου σε έναν φίλο της και εκείνος το τρακάρει. Ο Ηλίας ανακαλύπτει ότι η Μαρίνα δώρισε χίλια ευρώ σε έναν πολιτιστικό σύλλογο της Πάτρας, με την υπόσχεση να μετονομαστεί μία από τις αίθουσες του Πολιτιστικού Κέντρου σε «Ακριβοπούλεια». Ο Μπάμπης θα παίξει στο θέατρο τον Αλέξη Ζορμπά. Το θέμα είναι ότι η πρόταση ήρθε από την Τούλα, που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην ερασιτεχνική ομάδα Τριανδρίας. Και αυτό η Ξένια δεν μπορεί να το χωνέψει.


Ξένη σειρά

«Deadlywomen» ΣΚΑΪ, 00.30
Στη σειρά ντοκιμαντέρ «Deadly Women» η Κάντις Ντε Λονγκ, σε συνεργασία με ψυχολόγους, εγκληματολόγους και ιατροδικαστές, μας βάζει στον μυστικό κόσμο μιας διεστραμμένης αδελφότητας, που αποτελείται αυστηρά από γυναίκες δολοφόνους. Στο σημερινό επεισόδιο με τίτλο «Μatch made for murder», όταν μια γυναίκα ζητεί από τον σύντροφό της περισσότερα από όσα εκείνος μπορεί να της προσφέρει, ο γάμος μπορεί να αποδειχθεί πολύ ριψοκίνδυνη υπόθεση.


Ξένη ταινία

«Χαμένος παράδεισος» STAR, 22.40
Ο Νικ, ένας καναδός σέρφερ, θεωρεί ότι έχει βρει τον επί γης παράδεισο όταν φτάνει στην Κολομβία. Τιρκουάζ λίμνες, κατάλευκες αμμουδιές, τέλεια κύματα, όλα του φαίνονται σαν όνειρο, ειδικά όταν συναντά τη Μαρία, μια πανέμορφη νεαρή Κολομβιανή, την οποία ερωτεύεται παράφορα. Ο πρώτος καιρός περνά ειδυλλιακά, μέχρι που η Μαρία τον συστήνει στον θείο της, τον θρυλικό έμπορο ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ. Σιγά-σιγά ο Νικ θα μπει όλο και πιο βαθιά στην τεράστια εγκληματική οργάνωση του Εσκομπάρ, του οποίου η δεσποτική προσωπικότητα ελέγχει τους πάντες γύρω του. Πρωταγωνιστούν οι Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, Τζος Χάτσερσον, Μπρέιντι Κορμπέ, Κλαούντια Τράισακ, Ανα Ζιραρντό, Κάρλος Μπαρδέμ. (Γαλλία / Ισπανία / Βέλγιο, 2014, 114′)

HeliosPlus