Ν. Παππάς για Mega: Οι προβλέψεις του νόμου είναι σαφείς

Ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ κ Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του την Τρίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» στην ερώτηση αν θα μπορούσε το Mega να χαρακτηριστεί θεματικός σταθμός απάντησε: «Οι προβλέψεις του νόμου είναι σαφείς και δεν επιδέχονται παρερμηνειών».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του την Τρίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» στην ερώτηση αν θα μπορούσε το Mega να χαρακτηριστεί θεματικός σταθμός απάντησε: «Οι προβλέψεις του νόμου είναι σαφείς και δεν επιδέχονται παρερμηνειών».
Οσον αφορά στα μέτρα στήριξης του Τύπου ο κ Παππάς σημείωσε ότι «το μέτρο για την εφαρμογή τουbarcodeστον έντυπο Τύποέχει δρομολογηθεί και τις επόμενες ημέρες θα γίνει η προκήρυξη του διαγωνισμού».
Και πρόσθεσε: «Σύντομα,θα είμαστε σε θέση, σε συνεργασία μετοΥπουργείο Οικονομικών,να ανακοινώσουμε συνολικά μέτραγια τηστήριξητου Τύπου, μέτραγια τα οποία έχουμε δεσμευτεί από την ώρα που νομοθετήθηκε ηαυξημένη εισφοράτων ΜΜΕγια τη στήριξη τουΤαμείου των δημοσιογράφων».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.