Στη στήριξη του κόσμου ποντάρουν πολλά οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει της Τρίτης με την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Παρκ ντε Πρενς». Οι «Παριζιάνοι» ευελπιστούν ότι οι οπαδοί θα «σπρώξουν» την ομάδα και θα τη βοηθήσουν να ανατρέψει το εις βάρος της 1-3 του πρώτου αγώνα των «16» του Champions League και να προκριθεί στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Η απουσία του τραυματία, Νεϊμάρ, αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την πρωτοπόρο της Ligue 1, ωστόσο, ο τεχνικός της Παρί, Ουνάι Έμερι, είναι πεπεισμένος ότι «κλειδί» στην έκβαση του αγώνα θα παίξουν οι φίλαθλοι.

«Παίζεις ένα ματς με το μυαλό και την καρδιά. Κι η καρδιά θα είναι το πιο σημαντικό πράγμα», επισήμανε ο Ισπανός προπονητής «Κι εμείς θα παίξουμε με 12 παίκτες διότι θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου.» Αναφερόμενος στην απουσία του Νεϊμάρ σχολίασε: «Η ομάδα μας, ακόμη και χωρίς τον Νεϊμάρ, είναι ικανή για να νικήσει την καλύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης».

«Με τον Νεϊμάρ η Παρί είναι ισχυρότερη, αλλά είμαστε και πάλι δυνατοί και χωρίς αυτόν», υποστήριξε ο full back των πρωτευουσιάνων, Ντάνι Άλβες και πρόσθεσε: «Υπάρχουν δύο επιλογές: η να καθίσουμε και να κλάψουμε ή, να σταθούμε στα πόδια μας και να παλέψουμε.»