Champions League
Λίβερπουλ – Πόρτο
Cosmote Sport1HD, 21.45
Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης
Cosmote Sport2HD, 21.45
Στη φάση των 16 του Champions League η Λίβερπουλ υποδέχεται την Πόρτο στο «Ανφιλντ» σε έναν τυπικό αγώνα, αφού μετά το 5-0 στην Πορτογαλία η πρόκρισή της είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη. Τα βλέμματα των φιλάθλων μαγνητίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και Στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι. Μετά την ήττα με 3-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Παρί αναζητεί τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ελληνική σειρά
«Κάτι χωρισμένα παλικάρια»
ANT1, 23.15
Ο Πέτρος αλλάζει γνώμη για την επιστροφή του στην Κατερίνα και τα ξαναβρίσκει με τη Δανάη. Οι άντρες στέλνουν τον Χριστόφορο να «αποπλανήσει» τη θεία Μέλπω έτσι ώστε να σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσα σε εκείνη και τον Τομ και να καταφέρουν να κρατήσουν το σπίτι. Παράλληλα ο Χριστόφορος ανακαλύπτει το ψέμα της Λουκίας για τη σχέση της με τον Τάσο και ο Αντώνης μαθαίνει πως η Ιουλία έχει σαμποτάρει για άλλη μια φορά τη σχέση του με την Πηνελόπη.
Ξένη ταινία
«Drive angry»
STAR, 22.30
Ο Μίλτον, ένας σκληροτράχηλος άνδρας, ξεκινά ένα ανελέητο κυνηγητό για να βρει αυτούς που σκότωσαν την κόρη του. Εχει στη διάθεσή του τρεις μέρες προτού εκείνοι θυσιάσουν τη μικρή εγγονή του στην πανσέληνο. Προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του, ο Μίλτον ξέρει πως πρέπει να ξεπεράσει όλα τα ανθρώπινα όρια. Στο πλευρό του βρίσκεται η Πάιπερ, μια νεαρή σερβιτόρα, η οποία με το γρήγορο αυτοκίνητο του πρώην της βοηθάει τον Μίλτον να καταδιώξει τον Τζόνα Κινγκ και τη θανάσιμη ομάδα του. Στο κατόπι τους όμως είναι και η αστυνομία καθώς και ένας μυστηριώδης δολοφόνος, που κυνηγάει τον Μίλτον στους δρόμους του αμερικανικού Νότου. Πρωταγωνιστούν οι Νίκολας Κέιτζ, Αμπερ Χερντ, Γουίλιαμ Φίκτνερ, Μπίλι Μπερκ. (ΗΠΑ, 2011, 98′)

HeliosPlus