Το vima.gr προτείνει την Κυριακή 4 Μαρτίου

Εκπομπή υγείας
«Υγεία πάνω απ’ όλα»
ΑΝΤ1, 12.00
Στη σημερινή εκπομπή θα μάθουμε ποιος είναι ο σωστός τρόπος να κοιμηθούμε περισσότερο και καλύτερα και τι ρόλο παίζει το μπλε φως. Επίσης θα μάθουμε ποιες είναι οι τροφές-σύμμαχοι στην προσπάθειά μας να πέσει η χοληστερόλη. Και θα δούμε ειδικά τεντώματα που «διώχνουν» τόσο το σωματικό όσο και το ψυχικό στρες.
Εκποµπή µαγειρικής
«Kitchen Lab»
ΣΚΑΪ, 16.45
Κάθε Σάββατο και Κυριακή ο Ακης Πετρετζίκης μαγειρεύει στο δικό του εργαστήριο. Στο Kitchen Lab δημιουργεί οικονομικές, εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές που θα σας λύσουν τα χέρια. Σήμερα ο Ακης μας παρουσιάζει μια πλούσια τονοσαλάτα με ζυμαρικά ολικής αλέσεως. Το τραπέζι ολοκληρώνεται με παραδοσιακή γλυκιά κολοκυθόπιτα.
Ξένη ταινία
«Χόμπιτ: H μάχη των πέντε στρατών»
ALPHA, 21.00
Μετά την ανάκτηση του Βασιλείου των Νάνων από τον δράκο Νοσφιστή, ο Μπίλμπο και οι δεκατρείς Νάνοι έχουν ανοίξει άθελά τους τις πύλες της καταστροφής. Κυριευμένος από οργή, ο Νοσφιστής εξαπολύει επίθεση στους κατοίκους της Λιμνούπολης, ενώ την ίδια στιγμή ο Θόριν Δρύασπις αποφασίζει ότι τα πλούτη είναι πιο σημαντικά από την τιμή και τη φιλία. Ωστόσο, ο Γκάνταλφ ξέρει ότι τα χειρότερα έρχονται όταν καταλαβαίνει ότι στρατιές από Ορκς κατευθύνονται απειλητικά προς το Βουνό της Μοναξιάς υπό τις διαταγές του εχθρού του, Σάουρον. Το δίλημμα που ανοίγεται τώρα μπροστά στη φυλή των Νάνων, των Ξωτικών και των Ανθρώπων είναι πλέον ξεκάθαρο: είτε θα ενώσουν τις δυνάμεις τους είτε θα καταστραφούν. Ηδη τα τύμπανα του πολέμου αντηχούν από άκρη σε άκρη, ενώ η επική Μάχη των Πέντε Στρατών για το μέλλον της Μέσης Γης είναι πλέον προ των πυλών. Πρωταγωνιστούν οι Μάρτιν Φρίμαν, Λιουκ Εβανς, Ιαν Μακ Κέλεν, Εβάντζελιν Λίλι, Ρίτσαρντ Αρμιτατζ. (ΗΠΑ, 2014, 144′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.