Εκποµπή µαγειρικής
«Γλυκές αλχημείες»
ΣΚΑΪ, 18.50
Στο σημερινό επεισόδιο ο Στέλιος Παρλιάρος γίνεται ο οδηγός μας στο πιο γλυκό παρελθόν, φέρνοντας στην επιφάνεια οικείες εικόνες και γλυκές αναμνήσεις. Τρεις συνταγές μας μεταφέρουν σε μια νοσταλγική εποχή. Λαχταριστοί μπεζέδες, πεντανόστιμα κορνέ γεμιστά με κρέμα βανίλιας και βουτήματα με βούτυρο που θα συνοδέψουν το καφέ ή το τσάι μας. Ο ρομαντισμός μιας άλλης εποχής μέσα από τους πιο νοσταλγικούς γλυκούς πειρασμούς της παιδικής μας ηλικίας.
Ταινία κινουμένων σχεδίων
«Οι ήρωες του δάσους 2»
MEGA, 21.00
Ο Ελιοτ ετοιμάζεται να παντρευτεί με την αγαπημένη του Γκιζέλ. Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας όμως, ο φίλος τους Μίστερ Γουίνι απάγεται από μια ομάδα κακομαθημένων κατοικίδιων ζώων που θέλουν να τον επιστρέψουν στους ιδιοκτήτες του. Ο Μπουγκ, ο Ελιοτ και η παρέα τους αφήνουν για λίγο το όμορφο δάσος τους και καταφθάνουν στον κόσμο των κατοικίδιων, αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν τους απαγωγείς.
Ξένη ταινία
«The twilight saga: Νέα σελήνη»
STAR, 23.10
Για την Μπέλα (Κρίστεν Στιούαρτ) μόνο ο Εντουαρντ (Ρόμπερτ Πάτινσον) έχει σημασία και δίνει νόημα στη ζωή της. Για τα 18α γενέθλια της ο Εντουαρντ οργανώνει ένα πάρτι, όμως ένα αναπάντεχο γεγονός φέρνει το ερωτευμένο ζευγάρι αντιμέτωπο με τη σκληρή πραγματικότητα. Εκείνη είναι θνητή, εκείνος βρικόλακας, οι δρόμοι τους είναι μοιραίο να χωρίσουν. Ο Εντουαρντ θα πρέπει να την αφήσει και μαζί με την οικογένειά του να χαθούν για πάντα από τη ζωή της. Η Μπέλα πιστεύει πως η γνωριμία της με τον γοητευτικό Τζέικομπ Μπλακ (Τέιλορ Λότνερ) θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει τη θλίψη της αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Ο Τζέικομπ είναι λυκάνθρωπος και η Μπέλα χωρίς να το καταλάβει θα βρεθεί ανάμεσα στην αιώνια διαμάχη των βρικολάκων και των λυκανθρώπων. (ΗΠΑ, 2009, 117′)

HeliosPlus