Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 5 Μαρτίου

Τηλεπαιχνίδι µαγειρικής
«Master Chef»
STAR, 21.00
Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής θα αναδείξει τον επόμενο έλληνα Master Chef που πέρα από τον τίτλο θα κερδίσει και το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Στην κουζίνα του Master Chef οι παίκτες ξεπερνούν τα όριά τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες. Την ταχύτητα, τη συνέπεια και τη δημιουργικότητα των παικτών κρίνουν τρεις κορυφαίοι σεφ, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι οποίοι εκτός από την αξιολόγηση των διαγωνιζομένων έχουν και ρόλο μέντορα κατευθύνοντας και συμβουλεύοντάς τους.
Ελληνική σειρά
«Παρθένα Ζωή»
ΑΝΤ1, 19.00
Η Ζωή και ο Αρης επιστρέφουν στην εταιρεία, σύντομα όμως η απουσία της Μαρίνας γίνεται αισθητή. Ο Βίκτωρας λαμβάνει το απειλητικό τηλεφώνημα των απαγωγέων και τρελαίνεται. Ο Μάρκος έχει μια σφοδρή σύγκρουση με τη Χρυσάνθη καθώς την ξεμπροστιάζει για την κίνησή της τότε να πάρει τα χρήματα του πατέρα του για να ανοίξει τον φούρνο. Ο Παύλος εντοπίζει μέσω GPS το αμάξι της Μαρίνας στο μέρος που βρισκόταν ο Αρης και η Ζωή, οι οποίοι θεωρούν πως τους είδε και νιώθουν τρομερές ενοχές.
Ξένη ταινία
«Big game»
ALPHA, 23.50
Οταν το αεροσκάφος του πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών δεχθεί επίθεση από τρομοκράτες, ο πρόεδρος θα βρεθεί αποκλεισμένος και αβοήθητος σε μια έρημη περιοχή. Ξαφνικά, από το πουθενά, θα συναντήσει ένα δεκατριάχρονο αγόρι με το όνομα Οσκάρι που βρισκόταν σε κυνηγετική αποστολή. Τώρα θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να μοιραστούν ρόλους και δεξιότητες, καθώς ο χρόνος κυλά και το Πεντάγωνο απλώς παρακολουθεί με αγωνία μέσω δορυφόρων τους τρομοκράτες να πλησιάζουν ολοένα και πιο απειλητικά. Πρωταγωνιστούν οι Σάμιουελ Τζάκσον, Ονι Τομίλα, Ρέι Στίβενσον, Φελίσιτι Χάφμαν, Τζιμ Μπρόουντμπεντ. (Αγγλία/Φινλανδία/Γερμανία, 2014, 90′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.